Problem w tym że w telewizorze nie ma takiej opcji. Zainstalowane zostały poprawnie jako kanały kablowe. Cale oprogramowanie zewnętrzne w tym momencie schodzi na dalszy plan skoro nie da się eksportowac. Na telewizorze LG robie to bez problemu. W tej chwili nie chodzi mi o to, aby je sortować w Chansort czy w czym innym bo już sobie kolejność na tv poukładałem, ale żeby prawidłowo tą listę wyeksportować, aby w sytuacji awaryjnej móc ją łatwo odzyskać.
Opcja obecnie dostępna tylko kanałów satelitarnych których nie mam.
wyciągałem adapter CI z kartą i efekt ten sam. Wysłałem zapytanie do producenta w tej sprawie. Zobaczymy.
Dlatego odpowiedzi na moje pytanie najlepiej jakby udzielił inny użytkownik Philipsa, bo to że na innych się da to wiem doskonale
Jakby Philips blokował taką możliwość, przed aktualizacją nie było uściślone że chodzi tylko o kopię kanałów satelitarnych, a ogólną, ale mimo to lista była pusta. Więc tak sobie myślę, że od początku ta funkcja dotyczyła tylko kanałów satelitarnych, z tą różnicą że w nowym sofcie to uściślili. Dziwne bardzo. Zobaczymy co odpiszę wsparcie Philipsa, o ile w ogóle odpiszą, albo jak to bywa w takich miejscach otrzymam ogólnikowy bełkot w stylu "w trosce o dobro klientów opcja dostępna jest tylko dla sklepów... ple ple ple"