czy wszystkie te problemy macie z PFH6550/88 czy PFT6550/12? ja mam ten drugi i jestem raczej zadowolony... stad moje pytanie
Z tego co tutaj czytam to wydaje mi się najbardziej denerwujące to, że za każdym razem po wyłączeniu TV. Trzeba zmieniać ustawienia obrazu na własne.
50PFH6550/88 Ja tam na ustawienia nie zwracam uwagi wczoraj bawiłem się kontrastem odnośnie 3D i wylaczylem tv nawet z pradu i ustawienia pamięta obraz się nie zmienił, jedyny jaki mam problem z tym TV to 3D zadnych restarów żadnego gubienia WIFI żadnych problemów z pilotem tylko 3D
DOSTAŁEM 5 MIN TEMU TELEFON ŻE NOWE OPROGRAMOWANIE POJAWI SIĘ NA PRZEŁOMIE LISTOPADA/GRUDNIA ZE ZMIANAMI
-3D CROSS TALK
-SZYBSZA REAKCJA NA PILOTA
-PIERWSZE POPRAWKI WPROWADZAJĄCE MOŻLIWOŚCI KORZYSTANIE Z 3D W YT
Kolego a ustawiałeś własną temperaturę barwową? Ja mam ustawione pod siebie i nie korzystam ze standardowych. Jak możesz to ustaw i sprawdź wtedy bo mnie to ciekawi. Może tu jest problem właśnie, że na standardowych ustawieniach działa... Aczkolwiek u mnie ustawia jakby z automatu standardowe z włączonym Perfect Naturalem.
Ja mam ustawienia pod siebie na trybie Noc i Dzień. Też mam to samo wrażenie, że wraca do ustawień standardowych. Nie próbowałem od czasu aktualizacji zmieniać ustawień trybu Standard pod siebie, może to coś da?Kolego a ustawiałeś własną temperaturę barwową? Ja mam ustawione pod siebie i nie korzystam ze standardowych. Jak możesz to ustaw i sprawdź wtedy bo mnie to ciekawi. Może tu jest problem właśnie, że na standardowych ustawieniach działa... Aczkolwiek u mnie ustawia jakby z automatu standardowe z włączonym Perfect Naturalem.
U mnie też niczego nie gubi. Być może niektórzy kupują modele tańsze po refreshingu.
U mnie też niczego nie gubi. Być może niektórzy kupują modele tańsze po refreshingu.
50PFH6550/88 Ja tam na ustawienia nie zwracam uwagi wczoraj bawiłem się kontrastem odnośnie 3D i wylaczylem tv nawet z pradu i ustawienia pamięta obraz się nie zmienił, jedyny jaki mam problem z tym TV to 3D zadnych restarów żadnego gubienia WIFI żadnych problemów z pilotem tylko 3D
DOSTAŁEM 5 MIN TEMU TELEFON ŻE NOWE OPROGRAMOWANIE POJAWI SIĘ NA PRZEŁOMIE LISTOPADA/GRUDNIA ZE ZMIANAMI
-3D CROSS TALK
-SZYBSZA REAKCJA NA PILOTA
-PIERWSZE POPRAWKI WPROWADZAJĄCE MOŻLIWOŚCI KORZYSTANIE Z 3D W YT
Faktycznie, kupiłem nowy telewizor w euro RTV za 3400 zł. To z pewnością był ten tańszy model po refreshingu... Pomijam już fakt, że te same modele TV jakoś dziwnie krótko potem spadły z ceną do 2990zł... Usterki natomiast zgłaszam bo mi się nudzi, a opinie wyrażam, bo uwielbiam trolować w necieJeśli już o tym mowa, to mam wrażenie, że większość tych telewizorów jest po refreshingu, gdyż ludzi z podobnymi problemami jest od groma...
Gdybym tak jak Ty pisał wielbiące pod niebiosa wiersze na fanpage Philips TV (tak... widziałem je), mając zapewne z tego korzyść, zachowywałbym się pewnie podobnie do Ciebie. No może bez tych wierszy, gdyż to już gruba przesada. Na dodatek by mnie dekonspirowały jako "człowieka Philipsa"
Nawet jeśli Ci nie naprawdę nie gubi ustawień i naprawdę posiadasz telewizor Philipsa w domu, to wybacz, ale akurat Tobie nie uwierzę w nic... Jestem tu moment, i nie musiałem czytać zarzutów innych Użytkowników, co do Twojej osobyt, żeby się przekonać, że masz bardzo ciężkie parcie na Philipsa
Na koniec dodam, że możesz banować, nie zależy mi, żeby tutaj mieć konto
Tylko nie usuwaj wpisu, jak to ma miejsce na fanpage Philips TV![]()
witam,
wiem że kiki to sprzedawca i wychwala pewnie na wyrost philipsa ale mimo wszystko interesuje mnie podel np 6550. Widzę też wszystkie wasze opinie i to co się z nim dzieję ale z drugiej strony wierzę w system android i ludzi z philipsa że wydadzą jakiś normalnie działający soft.
Przekonuje mnie ambilight, jakość obrazu w tej cenie no i wyposażenie philipsa. Do dyspozycji mam 4 tysiące zł i chciałbym coś minimum 55".
Weźcie nakierujcie mnie w jakąś właściwą stronę co by tu zrobić ;d
pozdro
Witam posiadam od roku LG47LA691s i mam zamiar zmienic na inny
LG 49UF7787, Samsung UE55JU6740 Curved czy Samsung UE50JU6872
który z tych byscie Panowie polecili??? W moim LG niestety mam banding i clouding i strasznie mnie to irytuje dlatego chce zmienic tv, głównie na tv synek oglada bajki z Cyfrowego Polsatu a ja gram na ps4 i oczywiscie ogladam kanaly sportowe wiec oczekuje płynnego obrazu i ładnych żywych kolorów z góry dziekuje za fachowa porade