Wprowadziłem was wcześniej w błąd wyłączyłem tv na kilka godzin bo nie bylo mnie w domu i już nie trzymał ustawień![]()
Hehehe!
Wprowadziłem was wcześniej w błąd wyłączyłem tv na kilka godzin bo nie bylo mnie w domu i już nie trzymał ustawień![]()
Znam bardzo dużo osób które nie mają żadnych problemów.
Pewnie są z Philipsa...
Albo na późnej emeryturze. Niedowidzą, niedosłyszą...
![]()
Pewnie są z Philipsa...
Albo na późnej emeryturze. Niedowidzą, niedosłyszą...
![]()
Ewentualnie mają porządne modele nie tak jak my, tanioche po refreshingu!![]()
No dokładnie i pewnie naśmiewaj się z biedoty która kupiła tv za 3000zł i to jeszcze w ratach (np. ja)
Kurcze a ja teraz włączam i wyłączam tv i nie widzę żeby ustawienia się gubiły... generalnie między tym co zastałem na starcie telewizora a ostatnimi ustawieniami jest bardzo duża różnica na korzyść... z pudełka kolory i ekran był bardzo jaskrawy a teraz jest ostro i naturalnie...
A i nie jestem z Philipsakupiłem tv na raty w rtv agd
Aplikacja ta jest preinstalowana z TV i nie jest aplikacją Androidchciałem dziś uruchomić tvn player, ale wyskakiwał błąd, że teraz jest to niemożliwe, więc odinstalowałem, następnie udałem się do sklepu Google wpisuje player, tvn player itd i co? nie mam nic, wtf??
(rtv euro agd) . Ja akurat w kupilem w mediaexpert , jesszce w zamówiłem w przedsprzedażyChyba większość z nas tam kupiła
Wysłane z moje HUAWEI P8
To tak jak ja tv kupiony w media expert fakt przy wcześniejszym firmware gubił ustawienia teraz o dziwo po aktualizacji i ponownym zainstalowaniu tv czasem je pamięta choć wyłączam bo z listwy. Mnie bardziej denerwuja te jasen paski no krew mnie zalewa ale widziałem na jednym z waszych filmów ze ktoś ma podobnie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tv z Euro jest gorszy od tego z Media Expert. Ten z ME od tego z MM. Model z MM gorszy od tego z Saturna, a z Saturna gorszy niż z Avansu. Takie teorie spiskowe to możecie włożyć między książki Brzechwy i Tuwima.
No i się stało, jestem na etapie wymiany tego tv na model 55pfs7509/12. Po południu powinno dojść do finalizacji. Musi być lepiej.