Tytuł i minuta filmu?Obczajcie, oglądam teraz sobie YouTube, materiał w 4K. Płakać mi się chce... Co to k#rwa jest?
Na luzie, bekę już z tego mam. Zostało mi jeszcze 20 dni na zwrot opcorn: Mam nadzieję że moje posty kogoś ostrzegą Np. ktoś go kupi stacjonarnie i sklep nie będzie miał polityki zwrotu... Przecież wtedy telewizora nie naprawią na gwarancji, bo to nie jest usterka.
Nic już nie będę wklepywał w tym badziewiu. Pisałem już Wam że mam wyłączone wszystkie features.
Ja sprawdzałem twoje ustawienia i nie miałem czegoś takiego. Trafiłeś na trefny egzemplarz, zdarza się u każdego producenta. Nie takie jazdy brat miał z Samsungiem i LG-kiem.
Ale po co chcesz ryzykować własnymi pieniędzmi? Musi być akurat ten model?
Obczajcie, oglądam teraz sobie YouTube, materiał w 4K. Płakać mi się chce... Co to k#rwa jest?
Osa mi się wydaje że masz wszystko ok, jest tak samo jak u mnie ,nie ma żadnych schodów artefaktów kwadratów itd tylko gładkie przejscie jasnej czerni w tą "ciemniejsza" czerń.
Jak widać na grupie model tego tv można trafić z jakimś uszkodzeniem. Wg mnie najlepiej jak już wiemy ze takie egzemplarze się zdarzają to włączyć tv w sklepie i sprawdzić jak się to ma by zaoszczędzić sobie nerwów w domu