Podaj zdjecia tej wady.
A Ty tv masz z ktorego miesiaca i jaki numer set?
Nie dam rady zdjęć zrobić, mam beznadziejny aparat w telefonie, nic nie widać na tych zdjęciach. A miesiąc i serię już podawałem parę postów wcześniej, wrzesień i 341.
Podaj zdjecia tej wady.
A Ty tv masz z ktorego miesiaca i jaki numer set?
Z tego co się dowiadywałem w Sony nie da się utworzyć jednej wspólnej listy kanałów naziemno-satelitarnej. LG obiecywało to poprawić programowo, ale na obietnicach się skończyło.
Oprócz Philipsa na Androidzie taką listę można utworzyć także w produktach Vestela ale w tych nie na Androidzie np.
https://najlepsze.tv/produkt/0-43ul6
https://najlepsze.tv/produkt/o-43ul4b63dg
https://najlepsze.tv/produkt/0-43hl7200
https://najlepsze.tv/produkt/0-lt-43vu8000
Ja już założyłem sprawę na stronie Philipsa i teraz czekam na odzew, pewnie zaczną coś kombinować, ale mam nadzieję, że po świętach przyjedzie serwisant i wymieni telewizor, choć wątpię, że uda się to jeszcze w tym roku załatwić.
Też nagrałem fragment - tak to u mnie, może coś da się***zobaczyć - w porównaniu do maca air.
Ja mam 09/2020, set 408
Zle zrobiles. Uderzaj z rekojmia do sklepu. Zwrot kasy lub wymiana na nowy/wymiana na inny model.
Nie bierz gwarancji bo bedziesz w dupie. Idz z rekojmia do sklepu.
Przyjedz do mnie, zapraszam namiary na pv moge podac - zobaczysz, ocenisz.
Ja tracę cierpliwość do swojego i prawdopodobnie po świętach robię reklamację. Prawdopodobnie mi podświetlenie pada (tv nie ma nawet miesiąca), najpierw pojawiły się trzy malutkie plamki w jednym rzędzie na środkowej listwie, co oznacza, że diodki się wypalają, a dziś wyskoczyła mi jakaś cienka czarna kreska lecąca przez cały ekran, najlepiej widoczna na szarym tle menu i nocnych scenach w niektórych filmach.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jak taki zadowolony jesteś - to zapodaj zdjęcia z ciemnych scen na filmach na Netflix, player czy TV SAT. Chyba nie sądzisz że forumowicze będą robić do ciebie wycieczki żeby zobaczyć ten jeden z nielicznych, wspaniałych egzemplarzy 8535 Bądźmy poważni )
Na moim byłym bublu miałem cztery gorące piksele. Nawet o tym już tutaj nie pisałem bo to był jego najmniejszy problem. Im dalej w las tym gorzej z tym sprzętem... Współczucia - oddaj to w cholerę i kup coś od innego producenta.
u mnie partia 408
Dokładnie, przecież każdy ma możliwość zwrotu. Gdyby mój miał takie wady jak w pierwszym poście to na drugi dzień bym go oddał i wziął już innej firmy.Kolego sprawdz sobie forum.
W lg w innym temacie skarza sie na podswietlanie w nano 863. I to jest kilku uzytkownikow
Kolega z innego tenatu 2 razy trafil na skopany model q70t... 2-razy pod rzad wadliwy model.
Buble tez sa i w Philipsie ale jak widzisz nawet lg czy samsung cierpia na to samo. Z tym, ze przy philips jest loteria wieksza. Sony sie wylacza. W Panasie 2 mialo po kilku dniach bad piksel. W tym roku te tv to loteria chyba.
Co ja Ci bede robil zdjecia skoro tel moj nie pokaze tego tak jak jest w tv? Nigdy nie zrobie zdjecia 1:1.
Wczesniej zrobilem np ze Szczek i nawet na zdjeciach obraz byl duuuuzo lepszy od zdjed tu wrzucanych gdzie byla mgla. w realu wyglada to lepiej na tv niz na zdjeciu
Mowie chcesz dam namiary przyjedz i zobacz moj model. Ty trafiles 10 razy na wadliwa serie ok. Nie neguje tego. Kolega 2-razy pod rzad na Samsunga ok. Bywa. Ale nie mow, ze wszystkie modele sa takie same.
Gdybym byl niezadowolony to juz po 2 dniach bym pogonil taki bube jaki widzialem tu ze zdjec. Nie przesadzajmy, jestesmy swiadomymi klientami i jezeli ktos natrafil na bubel to go wymienil. Ja trafilem na dobry model i sie ciesze.
Przy porownaniu z Samsungiem z 2017 to ten Philips go bije.
To, ze trafiles 10 razy na bubel to mi przykro. Zapraszam Ciebie do siebie i ocenisz swoim okiem. Mowie serio bo smieszy mnie to jak mowisz, ze kazdy model to bubel
Bylo kila zdjec ze Szczek. Jedni mieli tragedie, inni w tym ja juz nie. Przesledz forum. Porownaj zdjecia tel ktory kazdy ma inny i tel nie pokaze tego 1:1
Tez 58 cali z wrzesnia? Czy inny miesiac?
Tylna nalepka