Philips PML9008 Telewizor Xtra, Mini LED 4K: zaktualizowane ceny .

Damian88

New member
Hej, u mnie pojawiła się taka informacja ale TV nie znajduje nowego oprogramowania z sieci. Czy ktoś takie coś miał?
Pojawiansie to jak wejdę w smart
View attachment 26927
Hej, ja mam ten sam problem - dziś infolinia Philipsa odpisała mi, że mam zrobić przywrócenie do ustawień fabrycznych/"zresetować go do pierszwgo włączenia" i problem powinien zniknąć.

Ja oprócz tego mam jeszcze problem z podświetleniem na czarnyych paskach przy niektórych filmach:
Bez tytułu.jpg

Serwis umywa ręcę i twierdzi, że to efekt Mura i nie ponoszą za niego odpowiedzialności. Za dnia jeszcze jako tako da się to przeżyć, ale wieczorem jest tragedia. Da się ich jakoś zmusić do interwencji?

PiotrekZas

Member
Hej, ja mam ten sam problem - dziś infolinia Philipsa odpisała mi, że mam zrobić przywrócenie do ustawień fabrycznych/"zresetować go do pierszwgo włączenia" i problem powinien zniknąć.

Ja oprócz tego mam jeszcze problem z podświetleniem na czarnyych paskach przy niektórych filmach: View attachment 26942

Serwis umywa ręcę i twierdzi, że to efekt Mura i nie ponoszą za niego odpowiedzialności. Za dnia jeszcze jako tako da się to przeżyć, ale wieczorem jest tragedia. Da się ich jakoś zmusić do interwencji?

Ja oprócz tego mam jeszcze problem z podświetleniem na czarnyych paskach przy niektórych filmach: View attachment 26942

O ja pierdziu !!!! To ja już nie narzekam na mój...
Ja mam tylko 2 wylewy światła spod donej ramki. Poza tym lewa strona pasów w filmie delikatnie świeci ale równomiernie. Był w serwisie, który stwierdził, że jest OK.
Bawiłem się długo ustawieniami żeby zniwelować ten efekt. Poziom czerni 45, wyłączony dynamiczny kontrast, lokalne wygaszanie na minimum... i nie wiem co jeszcze, ale mimo to delikatnie widać. Szczególnie jak są pasy a scena jest jasna.
Philips umywa ręce, twierdząc że to nie podlega reklamacji. Poza tym kazali zrobić zdjęcia w ciągu dnia, bo według nich w takich warunkach powinno się oglądać TV hahahah.
Ciekawe w jakim kinie są okna albo ogląda się filmy przy włączonym oświetleniu.
Na twoim zdjęciu to wygląda TRAGICZNIE...

Do góry