Czyli te ustawienia przez Was wklepane jak kupowałem były by widoczne po podłączeniu np. zewnętrznego tunera satelitarnego pod gniazdo HDMI 1, a że oglądam z wbudowanych w telewizor to ich nie widzę?
Dobra, ogarnąłem. Nie było tematu.Koledzy, mam problem z polską czcionką w filmach, które puszczam z pendriva. Czy jest gdzieś opcja zmiany kodowania napisów na Europę wschodnią, czy coś podobnego? Dodam, że napisy ściągam z Napiprojekt w formacie SRT - kodowanie UTF-8.
Nie jest tak żle teraz, jak dobrze obraz zaskoczy to Wydarzenia24 działają bardzo dobrze cały czas, dotychczas nie dało się w ogóle oglądać tego kanału. Natomiast problemem jest ze nie zawsze dobrze zaskoczy ten kanał i wówczas nie da sie go oglądać trzeba przełączyć na inny kanał i powrócić. Wysłałem do Philips logi obrazujące ten problem, miejmy nadzieję że wkrótce to wyeliminuja bo ciągnie się to już od czerwca zeszłego roku. Dobrze że nie kupiłem następnego 65" z tym procesorem, czekam na nowe 65PUS8808TO SĄ CHYBA JAKIEŚ ŻARTY.
Po wgraniu "251". W24 przycinają od pierwszej sekundą i tak co paręnaście sekund cały czas. Jest o Wiele gorzej niż na wcześniejszych aktualizacjach.
Czy da się powrócić do poprzedniej wersji ????????????????????????????????????????????????????