To zaktualizuj przez USB i nie czekaj na neta .tak, poprzez INTERNET
To zaktualizuj przez USB i nie czekaj na neta .tak, poprzez INTERNET
A mój się nie chce zaktualizować, pomoc philipsa zdecydowała o naprawie gwarancyjne. Teraz po półtora tygodnia korzystania oddaje telewizor do naprawy. Nie dość, że jestem z niego niezadowolony to jeszcze naprawa po kilkunastu dniach użytkowania. NIE DAJCIE sobie wmówić, że to FAJNY telewizor tak jak ja sobie dałem wmówić.
A ile aplikacji masz włączonych w tym samym czasie?
Masz podłączone jakie urządzenia do niego obecnie ?
U mnie wszystko hula jak należy !!!
Na jakiej wersji oprogramowania i na jakim tv?A ile aplikacji masz włączonych w tym samym czasie?
A ile aplikacji masz włączonych w tym samym czasie?
Ja jestem bardzo zadowolony. Nie zawracam sobie głowy żadnymi aktualizacjami. Gdy na ekranie ukazuje się NAKAZ aktualizacji wciskam OK, robię to czego żąda telewizor i dalej jestem bardzo zadowolony. Może się okazać, że robisz jakiś błąd. Ja na początku nie znając jego "zwyczajów" miałem też problemy. Człowiek od Philipsa nie widzi jak naciskasz klawisze. Wystarczy małe niedogadanie i nici z pomocy. Niestety po telewizor przyjedzie prawdopodobnie tylko kierowca. Gdyby był technikiem pewnie zaktualizował by odbiornik na miejscu.A mój się nie chce zaktualizować, pomoc philipsa zdecydowała o naprawie gwarancyjne. Teraz po półtora tygodnia korzystania oddaje telewizor do naprawy. Nie dość, że jestem z niego niezadowolony to jeszcze naprawa po kilkunastu dniach użytkowania. NIE DAJCIE sobie wmówić, że to FAJNY telewizor tak jak ja sobie dałem wmówić.
Wam też ipla nie wczytuje nic (a raczej w nieskończoność) a VOD onet nie ma możliwości nawigacji, tzn wybieram raz film czy serial i za każdym razem jak włączam aplikacje wznawia go i już nic innego zrobić nie mogę??
Można się domyśleć, bo to temat o 6008... Wygląda na to, że ipla nie działa na tym modelu na sofcie QF2EU-0.173.42.0 i QF2EU-0.173.44.0. Trzeba czekać aż programiści usuną ten problem.Model 42PFL6008 wersja softu:QF2EU-0.173.42.0
Witam , wlasnie zamowilem pfl 6008k. Mocno zastanawiam sie nad dokupieniem gambird dongle- opłacalny interes? Wiem, ze bolaczka tego modelu jest funkcja Smart Tv i chcę lekko to podrasowac