Ja mam podłączone tylko NC+ poprzez HDMI i PS4 poprzez drugie HDMI, do tego Wifi, nie mam nic podpięte pod USB i jakoś menu telewizora działa nieprzyzwoicie wolno w porównaniu do samsunga w drugim pokoju... Oczywiście wszystko działa jak i każdemu ale staram się używać pilot tego Philipsa tylko do włączenia i przełączenie źródła sygnału.
Poza tym oczywiście obraz jest baaardzo dobry co oczywiście podkreślam na każdym kroku, ale pisanie o ilości rdzeni gdzie w innych TV z dwoma rdzeniami może wszystko działać płynnie jest co najmniej nie na miejscu - po prostu to wina oprogramowania! i tego powinni się wstydzić
Pozdrawiam
[/QUOTE
Jeśli jest tak jak mówisz, to jest nadzieja, że programiści Philipsa coś wykombinują. Jeśli jednak powodem jest słabszy procesor niż np. w Twoim Samsungu, to musimy pogodzić się z tym co jest. Co do obrazu, zgadzam się jest wyśmienity. Ja pamiętam czasy gdy w Polsce nie było telewizji, a tym bardziej wszystkie na tym polu kroki, które doprowadziły nas do dzisiejszej rzeczywistości. Dlatego gdy włączam jakiś wyjątkowo doskonały technicznie program, żuchwa mi opada do pasa ze zdziwienia: "czego to człowiek doczekał".
Pozdrawiam.