No właśnie, zobacz czy masz telewizor ustawiony: Język - polski.jezyki masz dobrze poustawiane?
No właśnie, zobacz czy masz telewizor ustawiony: Język - polski.jezyki masz dobrze poustawiane?
Nie rozumiem zarzutów "pod adresem" SmartTv w tej serii. Wszystkie działają OK. Inna rzecz, że głównie korzystam z YouTube. I to nie z filmów, lecz zwiedzania świata w HD.
grizli,
Kupiłem ten tv jakiś miesiąc temu i nie żałuje. ....
bo TV u mnie służy głównie do oglądania.
Wiesz... są różne potrzeby (dla mnie zdanie, że smart TV to podstawa jest co najmniej zabawne ). Ja jestem jedną z nielicznych osób, które kupują telewizor do oglądania TV. Mając z kablówki koło 100 programów i sporo HD mam w czym wybierać.Witam,
smart TV to podstawa, możliwość oglądania z netu bezcenna (kiedy chcę i co chcę).
Dokup Blu Samsunga BD-F6500, a będzie to najlepszy zestaw pod słońcem !
Iplex PLus, Cineman,vod, Vodeon, wiele innych - jakość uzyskasz rewelacyjną znacznie lepszą
niż ze smarta w TV. USB również będzie grać lepiej, a TV nie będzie się męczył.
Pozdr.
Wiesz... są różne potrzeby (dla mnie zdanie, że smart TV to podstawa jest co najmniej zabawne ). Ja jestem jedną z nielicznych osób, które kupują telewizor do oglądania TV. Mając z kablówki koło 100 programów i sporo HD mam w czym wybierać.
W ostateczności, jak chcę oglądać coś z neta w HD, uruchamiam TV jako drugi monitor...
Z tymi dodatkami jest tak jak ze smartfonami, bo niektórzy nie wyobrażają sobie kupna normalnego telefonu do dzwonienia i esemesowania, bo zawsze musi mieć on internety, facebooki, youtube, odtwarzacz hd, gg i nie wiadomo jaki aparat.
Ze smart tv nie będę korzystał, internet mam w komputerze
Ipla, tvn player, nie mówiąc już o youtube są też na kompa i chodzą nieporównywalnie szybciej. Jeśli oglądać coś z tego, to lepiej na telewizorze, ale za pośrednictwem kompa (chyba, że ktoś ma nerwy ze stali albo przyzwyczaił się do powolnego działania).
Do tego dochodzi jeszcze pilot, skalowaniedobrego dongla mozna miec za okolo 200 pln juz lepiej chyba dolozyc do blu samsunga,podlaczalem swoj tablet do tv przez hdmi i jakosc taka sobie,mysle ze z donglem bedzie podobnie