Witam wszystkich
Czy ktoś nagrywał transmisję cyfrową na zewnętrzny dysk? Jakiego typu pliki tworzy telewizor przy takim nagraniu? Czy da się je odtworzyć w komputerze bez ich przetwarzania? Telewizor podobno obsługuje system plików NTFS, ale czy potrafi nagrać materiał na taką partycję, czy się "wyburaczy"? Podobno dysk formatuje w systemie FAT, co jest beznadziejnym rozwiązaniem. Ale co wtedy z dużymi plikami nagrań, potrafi je zapisać czy dzieli nagranie?
Witam,
Nie wolno przeciążać portu USB. Jeżeli podłączasz urządzenie USB które pobiera prąd o natężeniu
przekraczającym 500 mA , zobacz czy jest podłączone ze swoim własnym zewnętrznym zasilaczem.
Po sformatowaniu dysku twardego USB nie można używać go do nagrywania programów na innym telewizorze. Nie kopiuj ani zmieniaj plików z nagraniem na dysku twardym USB za pomocą żadnej
aplikacji komputerowej , bo spowodujesz uszkodzenie nagrania.
Witam,Ale człowieku wypuściłeś śmierdzącego bąka!!! Twoja odpowiedź nie jest warta funta kłaków. Spłodziłeś 505 postów, ale jeśli inne są tak rzeczowe jak ten to nie wiem co ja tutaj robię na tym forum i po co się tu zapisałem. Cytować instrukcje to każdy łoś potrafi i nie trzeba do tego wykonywać żadnych prób na telewizorze. Twoja odpowiedź przedstawia podejście identyczne jak duchowieństwo z czasów Kopenika które mówiło: ''Ziemię stworzył Bóg i jest centrum wszechświata i nie wolno tego podważać ani próbować zmieniać''. Z twoim podejściem do problemu nie poszybujesz wysoko bo przecież człowiek nie lata i nie wolno tego zmieniać.g
Zadałem kilka prostych pytań. Może ktoś to dla mnie sprawdzić i przesłać mi informacje? Ja tego telewizora nie posiadam, lecz zamierzam go nabyć. Ale muszę wiedzieć czy nagrania mogę sobie przenieść na komputer, tak jak to robię wykorzystując pewien tuner SAT. Znajomy kupił sobie TV Samsunga i z wielkim rozczarowaniem stwierdził że ten TV formatuje dysk tak że żaden system go nie rozpoznaje. Ja nie chcę takiego badziewia co to producent decyduje co mi wolno kopiować, a co nie.
udało się komuś podłączyć bezprzewodową myszkę lub klawiaturę do tego tv??
Dysk twardy jest formatowany do EXT3 czyli Linux![]()
czy youtube jest polskojęzyczne (z polskimi filmami, teledyskami itd.) i czy telewizor odtwarza wszystkie filmy zamieszczone na tej stronce?
czy ten telewizor odtworzy film 3d nagrany na pendraiva ?
Witam.Posiadam philipsa 7606 i mam problem z połączaniem się tv z serwerem media Player .W wmp udostępniłem swoja bibliotekę wykrywa tv lecz gdy chce stremować na tv dostaje info że niemożna nawiążać poł. tv.Wphilipsie wybieram także opce połączenia z serwerem i nic .