Ja dla DVB-T ustawiłem kraj Litwa.
Czy u Was zadziałało hbbTV?
Podobno podczas transmisji meczu miało być aktywne...
Włączyłem je w preferencjach i dla bieżącego kanału ale niestety otrzymałem komunikat, że "dla wybranego kanału nie ma telewizji interaktywnej".
--
Pozdrawiam
Troche irytują mnie jasne plamy w dolnych rogach - lewym i prawym - przy wlaczaniu telewizora (gdy jest czarne tło). Na filmach tego nie widać, ale wlasnie to wlaczanie troche wkurza...
TV od godziny 15 stoi w pelnym slońcu i jest super! nic sie nie odbija, nie blyszczy. jesli o to chodzi to jest super.
Ogolnie ok. I nawet ta srebrna ramka pasuje mi do HiFi.
Ten model bardzo dobrze współpracuje z modułem nCAM HD. Nie ma dedykowanej listy kanałów dla tego operatora i to jest jedyna różnica wobec SONY i SAMSUNGA polecanego przez n...
Modele na 2012 rok różnią się głownie tym że masz wgraną aplikację skypa...i odświeżanie 800Hz ale z tym to trochę ściema jest bo ludzkie oko i tak nie zauważy różnicy pomiędzy 400 a 800 a i brzydszy pilot (moim zdaniem i cena o prawie 3000pln wyższa a jeśli chcesz koniecznie mieć model tegoroczny to płacz i płać
Pojawiła się aktualizacja firmware do tv.
Czy ktoś się nie bał i zainstalował ją? Czy hbbTV zaczęło działać?
Jak u Was z efektem Lounge Light? U mnie gdy tv jest w trybie standby i naciskam przycisk ambilight na obudowie owszem efekt startuje ale po chwili wyłącza się i staruje tv. Mam najnowszy soft.