Bardzo czekałem na "Fallen". Aby nie zawiodłam się i żeby blisko było do "Dark Souls" w rozrywce i mechanikę gry.
Savron,Ty na czym śmigasz ?
Bardzo czekałem na "Fallen". Aby nie zawiodłam się i żeby blisko było do "Dark Souls" w rozrywce i mechanikę gry.
Savron,Ty na czym śmigasz ?
PC, PS VITA, Nintendo, PS3, PS4.( pożyczony )![]()
To masz w sumie spory wybór i porównanie
Miałem kiedyś PSP i chyba z 30 topowych gier,ale sprzedałem...Zastanawiałem się nad PS Vita,jak gdzieś się będzie w plenerze....
Co to za nowy avatar ?WWE Cię wciągnęło ?![]()
Ale wygląda jak Kratos z GoW(świetna gierka)
ideałem byłoby do programów graficznych (wystrój wnętrz itp.)![]()
Dokładnie, coś podobnego można zrobić na telefonie. Mam taki program, łazisz z nim po pomieszczeniu i "skanujesz"efekt finalny jest praktycznie taki sam jak na tym filmie. W uproszczeniu oczywiście.
Btw. Za parę dni nowe COD. Ciekawy jestem jak to będzie wyglądać w naturze.
Jak ktoś lubi, to dzisiaj premiera.![]()
![]()
Może Armanig się skusi,wiem że lubi podobne gry![]()
Zastanawiałem się ostatnio,czy by nie kupić podobnego zestawu do GTA V.Jakby nie patrzył to prawdopodobnie najlepsza pozycja w historii gier komputerowych i warto by było mieć coś takiego...
Gdyby wypuścili jakąś nową edycję tej kolekcjonerki na PC,z mapą z tkaniny,jak ma Sarge,z np. długopisem,breloczkiem,otwieraczem do piwa z logo GTA,czy coś takiego...
Z figurkami w GTA również jest problem,ponieważ w każdej części gramy praktycznie inną/innymi postaciami,więc nie mają one za długiej historii...
Gdybyśmy od 1997r (pierwsze GTA) grali cały czas tą samą postacią,z chęcią postawiłbym jego ciężką figurkę na półkę,ale to już raczej musiałaby to zrobić bardziej profesjonalna firma![]()