yacek_b dzięki wielkie.yacek _b napisał:Można , panel boczny daj na wyłącz .
dMenu-ustawienia wyswietlania-panel boczy-wyłącz
yacek_b dzięki wielkie.yacek _b napisał:Można , panel boczny daj na wyłącz .
dMenu-ustawienia wyswietlania-panel boczy-wyłącz
Chyba rzeczywiście sprzedawca myślał o tunerze analogowym... sam już nie wiem, ale coś takiego powiedział. że mają tuner kablówkijanwojx napisał:Dekoderr wbudowany służy tylko do odbioru DVB-T, czyli naziemnej.
Nie tylko... Tuner wbudowany służy także do odbioru telewizji cyfrowej kablowej DVB-C, czytajcie instrukcję.janwojx napisał:Dekoderr wbudowany służy tylko do odbioru DVB-T, czyli naziemnej.
Czy jakakolwiek kablówka nie paruje swojej karty z dekoderem?coro77 napisał:Nie tylko... Tuner wbudowany służy także do odbioru telewizji cyfrowej kablowej DVB-C, czytajcie instrukcję.
Masz rację, że niewiele jest takich, ale nie zmienia to faktu że x10y posiada tuner cyfrowy zdolny do odbioru cyfrowej telewizji kablowej DVB-C.janwojx napisał:Czy jakakolwiek kablówka nie paruje swojej karty z dekoderem?
coro77 napisał:Masz rację, że niewiele jest takich
Hmmm... Jak ruszyłem ten temat to zostałem od razu sprowadzony do parteru przez janwojx A tu jednak coś w tym jest, więc ponawiam i uszczegóławiam pytania do praktyków TV cyfrowej z UPC:slimak napisał:Bo operatorzy mówią że niemożna, a ludzie grzecznie się na to zgadzają i płacą za zewnętrzny tuner.
sebasan napisał:Slimak,Ty masz chyba któryś TV z serii S,tak?
Adax01 napisał:EDIT: Zadzwoniłem do UPC: nie da się, musi być dekoder UPC, bo jest on zarazem dawcą praw dostępu
Fakt jest faktemcoro77 napisał:Masz rację, że niewiele jest takich, ale nie zmienia to faktu że x10y posiada tuner cyfrowy zdolny do odbioru cyfrowej telewizji kablowej DVB-C.
robiw napisał:Mam ten ich zas... dekoder na górze u dzieci a na dole n-ke z ich recorderem - Panowie co tu porównywać. UPC to syf w porównaniu z n-ką... a do tego n-ka kosztuje 48zł/miesiąc przy 90 w UPC. Mają teraz fajną promocję. O porównaniu jakości UPC do n-ki nawet nie wspominam bo nie ma czego porównywać. Musicie się przełamać (jak ja) i zapodać sobie taki dekoder z anteną - wiem co mówię... mam to za sobą...robiw
Adax01 napisał:Może jestem niedowiarek, ale czytajcie dokładnie warunki promocji, a najbardziej te pisane małym druczkiem... Np. któryś z kolegów powiedział, że jest w Satu**** promocja na P50X10Y, zadzwoniłem i powiedzieli, że to pomyłka, że ta promocja dot. 50C. Później w gazetce wyczytałem, że mają prawo (szkoda, że nie obowiązek!) do błędów.
...
Ma jeszcze funkcję C.A.T.S. o której zapominacie i obudowa jest dużo ładniejsza niż w C.jaksel napisał:Zgdza się promocja dotyczyła TX-P 50C 10Y , swoją drogą zaciekawiła mnie róznica między P-50X i P-50C , wynika że ten pierwszy ma tylko dodatkowe 3 gniazdo HDMI oraz dodatkowe gniazdo D-SUB i tego mogę żałować poza tym nie znalazłem żadnych różnic.