marcin711 napisał:mam "multimedia" sygnał SD i czerwony WYLEWA się jak cholera.
U mnie to co w stopce i nic takiego nie mam.
Ostatnia edycja:
marcin711 napisał:mam "multimedia" sygnał SD i czerwony WYLEWA się jak cholera.
cukiernik napisał:U mnie to co w stopce i nic takiego nie mam.
Dzięki za odp. Hmmm, wydaje mi się, że na tym forum nie powinniśmy w ogóle mówić o sygnale analogowym...kowal801 napisał:Mam 42" odległość prawie 3 m, na SD (analog) w miarę ,ale bez rewelacji, o divxie nie wspomnę, miałem możliwość podłączenia DVB-T ,odbiór bez porównania, na plus.Ogólnie nie wyobrażam sobie co by bylo na 50" przy tej odległości.
Adax01 napisał:Dzięki za odp. Hmmm, wydaje mi się, że na tym forum nie powinniśmy w ogóle mówić o sygnale analogowym...
phoba napisał:Ze względów, o których pisze robiw i gorylla też celowałem w 50kę. Odległość, rozdziałka, proporcje....wszystko przemawia za 50ką. No ale niestety....WAF jest czasami znacznie silniejszy niż wszystkie nasze, męskie, logiczne uzasadnienia Jeżeli na X od DVD w górę obraz będzie świetny to już się pogodziłem z 42" Co nie oznacza, że nie będzie mi brakowało 50ki, o czym wiem już teraz
kowal801 napisał:Mam 42" odległość prawie 3 m, na SD (analog) w miarę ,ale bez rewelacji, o divxie nie wspomnę, miałem możliwość podłączenia DVB-T ,odbiór bez porównania, na plus.Ogólnie nie wyobrażam sobie co by bylo na 50" przy tej odległości.
yacek _b napisał:hej , cukiernik ja myslę że każdy ma inne wymagania i preferencje , jeden będzie zadowolony z jakości obrazu inny bedzie cały czas szukał dziury w całym .
W tym wypadku jednak stane za kowal801 mając kabel UPC widzę co sie dzieje na niektórych kanałach z obrazem , ba nawet na tych dobrych czasem puszczą jakiś kijowy materiał to płacz i zgrzytanie zębów . Np. TNV meteo , zonka luka czasami na program Maja w ogrodzie , czasem jest nieźle a czasem to normalnie mydło , to wszystko na 37 " a co sie będzie działo na 50 " ? Nie chcę nawet mysleć . Takich sytuacji moge podawać na peczki i nikt mi nie przekona że 50 " do SD z 3 m czy 2.5 ( jak ty piszesz ) jest w sam raz . Co innego kanały w HD !!! Sorki takie jest moje zdanie .
Wybiegam w przyszłość... Marzy mi się 50" bo z CRT 29" na 42" to za mały przeskokgorylla napisał:Adax01- coś Ty nam tu kombinujesz. W wątku o kolumnach zapodałeś, że masz plazmę 50'', więc po co pytasz, która lepsza. Czy ty już ją kupiłeś i tylko chcesz się utwierdzić w wyborze, czy też "wybiegłeś w przyszłość"?