jumka02 napisał:Witam jakim kablem mam podłaczyc komputer do 42X10Y. Jestem zielony w tych sprawach, jakie wyjscie w plazmie i jakiego mam szukac w komputerze(jak one sie nazywaja)
dzieki
a jakie masz wyjścia na karcie w PC?
jaką masz kartę?
jumka02 napisał:Witam jakim kablem mam podłaczyc komputer do 42X10Y. Jestem zielony w tych sprawach, jakie wyjscie w plazmie i jakiego mam szukac w komputerze(jak one sie nazywaja)
dzieki
jumka02 napisał:I w tym jest problem, żebym ja to wiedział???
Jest jakieś standardowe wyjście w komputerze????
fafik73 napisał:mam 42PX10Y oglądam bardzo dużo sportu, u mnie kolory się nie wylewają, w weekend np oglądałem Manchester Utd -Liverpool, wszystko w porządku ale jakość HD, oglądam również sport na innych kanałach i jest ok,to co mi się nie podoba ,zauważyłem podczas oglądania tenisa ziemnego gdy kamera pokazuje kort z perspektywy, zza pleców zawodnika , który jest na dole ekranu , linie kortu po drugiej stronie siatki drżą i to w znacznym stopniu, jak linka do bielizny na wietrze zastanawiam się czy te 100Hz rzeczywiście działają,poza tym nie mam zastrzeżeń do tego telewizora, za swoją cenę jest super
fafik73 napisał:tak jak napisałem wcześniej , wszystko jest ok, jeśli chodzi o sport, piłki oglądam najwięcej,mam dekoder cyfry+,dużo meczy oglądam w HD ale tez niemało w SD i też jest naprawdę dobrze,jedynie w tenisie nie podoba mi się to co opisałem powyżej,
kowal801 napisał:Bo te rozmycie wystepuje na lipnym sygnale SD, na sygnale HD nie ma mowy o czymś takim.
marcin711 napisał:mam "multimedia" sygnał SD i czerwony WYLEWA się jak cholera.
tak ale na kompie i DVD nie mam żadnych programów sportowych a to na nich najbardziej widać. U mnie tylko czerwony inne nie, przymajmniej ja nie widzę.mdk napisał:Czyli mamy to samo. Czasem zauważam że wylewają się też inne kolory. Podjrzewam że jest to wina sygnału. Za niedługo podłączam PC-ta i wtedy porównam. Sprawdzałeś dla innych źródeł sygnału?