robi75 napisał:....... przerobiony sygnał na 1080 iiiiii totalna porażka obrazu przy lcd samsunga b1 ........
robi75 napisał:Może mi ktoś wyjasnić czemu sprzedawca poleca
telewizor za 3400pln a odradza za 11000pln???
A nie jest tak, że aby upakować ileś tam kanałów, zawęża się pasmo przed spakowaniem? I że z pustego i Salomon nie naleje? Po rozpakowaniu jest tylko to, co spakowano.yacek _b napisał:Apropo sygnału cyfrowego , ludzie jak słysza cyfrowy to już kuźwa mylą że brzytwa i cycuś -glancuś , a to głównie chodzi o to że sygnał jest oczyszczony ze śmieci ( zakłóceń ) .
Na analogu też. No, właśnie zastanawiam się, czy brać dekoder z UPC i przechodzić na cyfrę, czy nie.yacek _b napisał:Nie bronię UPC bo maja sporo " za uszami " mohery niereformowalne , ale lukam juz jakiś czas i dochodzę do wniosku że obecnie nawet na TVP 1 czy TVP 2 jak leci nowy film jest niezła jakość.
Na wstępie powiem, że nie patrzyłem, jak dekoder jest wpięty w TV. Może w tym jest problem. Miałem tylko kilka minut czasu na popstrykanie kanałami. Wybierałem oczywiście HD, bo to mnie interesowało najbardziej.yacek _b napisał:a odnośnie N-ki , dlaczego nie podobał ci sie obraz z N-ki ( pytam z ciekawości ) , bo ponoć N-ka jest The Best ( tak mówią )