Kupilem dzisiaj 46'G30 , telewizor w sumie ten sam wiec nie bede zakladal tematu.
Moje pierwsze wrazenia. Troche mdly odbraz , chcialem naturalne kolory zamiast cukierkowego leda ale tutaj obraz wyglada troche jak przez ponczoche, napewno da sie to poprawic po przez dobre ustawienia ale na razie jeszcze nie wiem jak to zrobic . Bialy kolor bardzo mnie tu rozczarowal , myslalem ze w sklepie poprostu byl tak ustawiony ale kombinuje w domu ustawieniami i nie moge dojsc jak to poprawic, rodzice maja samsunga 32' z podswietleniem led i gdy patrze na moj telewizor to roznica bialego koloru jest taka jak zawsze pokazuja w reklamach gorszego i lepszego proszku, u mnie bialy jest poprostu bardzo szary, da sie cos zrobic zeby z szarego stal sie naprade bialy ?
Jeszcze sprawa odtwarzania filmow z przenosnego dysku usb. Mam na nim partycje 400GB i rozne foldery , miedzy innymi jest tam folder filmy, a w nim kilkadziesiat filmow. U rodzicow na samsungu wczytuje ten dysk blyskawicznie , u mnie wczyta jeden plik wideo i nic dalej sie nie dzieje, ciagle jest napisane wczytuje albo po minucie napis ten zmienia sie w nazwe mojego dysku, zostawialem tak na 30min i nic. Czy dysk musi byc jakos specjalnie przygotowany pod panasonic-a? Moze nie moze byc ntfs? lub filmy musza byc na wierzchu bez folderow ?