A jaka jest odległość od ściany przy tym uchwycie ? i czy jest możliwość ustawiania tv w pionie ?nowart napisał:Nie męczcie się Panowie - bodajże 3 razy o to pytałem i nikomu nie chciało się odpowiedzieć. W końcu znalazłem sam i szczerze polecam:
http://www.allegro.pl/item762120349_uchwyt_lcd_plazma_30_60_kolor_piano_kolki_fischer.html
Przytwierdzony przy użyciu kołków z zestawu do marnej ściany ze starej, sypiącej się cegły trzyma tak, że dźwigiem się go nie wyrwie
A co za problem z obudową miałeś jeśli można wiedzieć ?qualin napisał:Do serwisu poslalem fotki i odpowiedzieli, ze musialby to zobaczyc technik, zeby ocenic czy to wada fabryczna. Jezeli to wada to wymieniliby mi obudowe. Natomiast dogadalem sie w sklepie gdzi enabylem TV. Zamowili nastepny taki i jak przyjdzie to mi wymienia na nowy, chyba, ze tamten tez bedzie mial taka wade. Narazie czekam bo ciagle przysylaja im inne modele Panasow :/ W sklepie mowili, ze mieli juz tez podobny przypadek z jakims LCD Samsunga, tez obudowa jakby popekna byla.
Ostatnia edycja: