B
burz
Guest
zobacz, czy jest tak samo, gdy z tunera wyjmiesz kabel antenowy
burz napisał:zobacz, czy jest tak samo, gdy z tunera wyjmiesz kabel antenowy
broda1725 napisał:Fuji jak możesz to wyślij mi na PW linka to podpatrzę a kiedy ma dojść do ciebie ten tv ? bo za 2399 to jeszcze spoko. Chyba jednak dołożę parę tych stówek bo później jak by w obrazie mi nie pasowało tobym zwalał winę na to że to jednak słabszy model i miałbym żal do siebie że nie dołożyłem.
EDIT: Janusz23 a czy masz gwarancje polską i czy sklep jest pewny ? I czy sprawdzałeś czy ma zerowy przebieg.
szachu_pl napisał:Ktoś już na forum polecał jakieś "dławiki", czy coś podobnego.
maniek69 napisał:witam chcialem podzielic sie z wami spostrzezeniem na temat buczenia w pv80 dotychczas korzystalem ze zwyklej analogowej kablowki sygnal byl kiepski wiec postanowilem ze wypozycze tuner cyfrowy Obraz sie zeczywiscie poprawil ale jest jeden problem Po podlaczeni tunera slychac glosnie buczenie z telewizora dodam ze tuner to ferguson i podlaczony jest kablem euro Jezeli ktos moze mi cos doradzic to czekam na pomoc
zeus626 napisał:Miałem ten sam problem,kombinowałem i odkryłem ze jak na kablu antenowym nie usuniesz pierwszej izolacji i wkręcisz wtyk F /tak aby nie stykał się z kabelkami pod pierwszą izolacją/ to buczenie w głośnikach ustało.Nie wiem czy to dobry sposób ale się sprawdził u mnie.![]()
kmonar napisał:Witam,
Nie lubie jaskrawych kolorów, lecz lekko "przybrudzone", miękkie.
To Panas tańszy od plazm Manty i Daewoo.Ja kupiłem 2 dni temu w Euro RTV AGD w Kielcach za 1790zł w promocji 42" PV8
A miałeś może okazję porównać je w warunkach domowych w bezpośrednim starciu? Jeśli tak to napisz coś więcejluigi napisał:Sam kupiłem oba modele w wersji 37".
Niestety nie miałem takiej możliwości, lecz oba działają pod kablówką z vectry i obraz jest dobry. Mam wrażenie że kolorki były bardziej ciepłe a obraz wyraźniejszy w PV80 i obraz wydawał się lepszy.bogdan_bronowice napisał:A miałeś może okazję porównać je w warunkach domowych w bezpośrednim starciu? Jeśli tak to napisz coś więcej