witam,
wlasnie wczoraj przed 20:00 dostarczyli mi 42pv80. kupilem w eurortvagd, od zamowienie do dostarczenia lacznie z zalatwieniem rat minelo jakies 30h. tak wiec wieczorkiem go zmontowalem i odpalilem.
po przesiadce z 21" philipsa troche wydaje sie duzy. ale mysle, ze sie przyzwyczaje. zgodnie z Waszymi zaleceniami ustawilem suwaczki na jakies 30-40% i bede staral sie go "dotrzec". jesli chodzi o ekran, stanowi on jednolita tafle, bez jakich kolwiek przebarwien, kratek itp. przynajmniej mi nie udalo sie tego zauwazyc.
sprawdzalem powidoki przy zgaszonym swietle. faktycznie powstaja, nawet po przegladaniu menu ale sa widaczne tylko z odleglosci do 0,5m i bardzo krotko.
troche kolory mi nie pasuja, wygladaja jakby byly rozcienczone brudna woda.. ale przypuszczam, ze jest to kwestia ustawien.
nadchodzi weekend, sprobuje cos wiecej napisac w przyszlym tyg. chociaz ma byc cieplo wiec pewnie spedze go poza domem.
aha... pilot rzeczywiscie musi byc wycelowany w tv, ale dla mnie to nawet zaleta bo corcia nie bedzie mi co chwila przelaczac
.
pozdrawiam