naprawdę różnicę słyszę. W formacie mp3 dźwięk jest płąski, nie ma dynamiki i jest jakby przycięty og góry i dołu.Słyszę to na Avance 503 oraz na denon dvd 1940 potpiętym do wzmacniacza rotela. I nikt mi nie powie,że nie ma różnicy bo jest. tak samo opinie o słabym dźwięku z plazmy panasonica (TH37PV80) są......prawdziwe. Muza jakby z mp3Ryszards68 napisał:Witam, panowie naprawdę słyszycie (w szeroko pojętej muzyce rockowej czy electro) aż taką różnicę między MP3>192–320 Kbps a „normalnym” audio?
Ale wystarczy podpiąć zestaw j.w. a uczta dla ucha znakomita !!!!!!!!!
Więc za wadę takiego dźwięku nie uznaję. nawet lepsze nagłośnienie droższych TV nie ma szans do takiego budżetowego zestawiku !
co do sygnału, potwierdzam,że jakośc obrazu na TV bardzo zależy od nadawanego sygnału. ja wczoraj oglądałem mecz Polska Niemcy (brrrrr), no i sygnał z BBC ( dekoder cyfrowy BT) wysmienity.Zadnych poszarpanek. Ostrość super,obraz gładki,żadnych skoków czy czegos tam. Jak w HD. Ale jak na innych programach widziałem powtórki meczów no to juz nie taki krystaliczny jak na BBC.
Ostatnia edycja: