Nawet X20 jest lepszy od wszystkich LED-ów, a G20 to już w ogóle bezkonkurencyjny.kupilem 42 calowego panasonica g20e i powiem szczerze ze mam lepszy obraz od kuzyna który kupil Sony 42 led naprawde jak narazie fajne TV
byle nie przechwalić
chyba cos pomyliles,nie ma takiego sony 42 led.kupilem 42 calowego panasonica g20e i powiem szczerze ze mam lepszy obraz od kuzyna który kupil Sony 42 led naprawde jak narazie fajne TV
byle nie przechwalić
0Hej Macie też tak że obraz z STB zewnętrznego jest ZNACZNIE lepszej jakości niż z tego wbudowanego?
0
U mnie obraz z wewnętrznego tunera satelitarnego TX-P50GW20 jest BARDZO DOBREJ jakości. Szczególnie obraz HD - niesamowity!
0
U mnie obraz z wewnętrznego tunera satelitarnego TX-P50GW20 jest BARDZO DOBREJ jakości. Szczególnie obraz HD - niesamowity!
0
Witaj,
też jestem posiadaczem modelu GW20 w wymiarze 42'. Przymierzam się do założenia talerza. Możesz podać kilka szczegółów swojej instalacji? Interesuje mnie czy stosujesz jakieś zabezpiecznie przeciwnapieciowe od skutków uderzenia pioruna. Czy masz monoblock czy może parę konwerterów i jak to sie ma do odbioru kanało HD? Czy przeszukiwanie pasma sat zacząles od zmiany regionu na np. Niemcy czy też to nie ma znaczenia?
Nie stosuję żadnych zabezpieczeń od skutków uderzenia pioruna - jest wiele wyższych obiektów budowlanych i drzew wokół mnie. Mam parę konwerterów typu Qatro oraz multiswitch ze wzmacniaczem - odbiór HD b. dobry. Po powrocie do ustawień fabrycznych i ponownym włączeniu przełącznika zasilania rozpoczyna się "Ustawienia automatyczne" - jako region zaznaczyłem Szwecja i dopiero po tym pojawia się w menu: DVB-S. Po wybraniu: "Polska" - w menu brak odnośnika do DVB-S.
Nie wiem co z tym "brzęczeniem" u niektórych osób - może to wada konkretnego egzamplarza, bo nie chce mi sie wierzyć że nowe, dobre i pochodzące z oficjalnego źródła plazmy tak brzęczą. Co prawda nie mam G20, ale V20 i nic w nim nie słyszę. Nawet starałem się specjalnie "zbliżyć" do niego i posłuchać - i nie słychać. Identycznie jest na wszystkich trybach. Tak samo pojawiło się trochę opini na temat green ghosting'u itd. - nie wiem gdzie oni to widzą ale ja nie mam czegoś takiego. W różnych sytuacjach starałem się wręcz na siłę doszukać tego i NIC. Przed zakupem oczywiście - miałem wiele dylematów przez te opinie, które okazały się nieprawdziwe w moim przypadku. Więc może jest to wada Twojego egzemplarza. Najlepiej byłoby sprawdzić gdzieś na innym czy tak samo słychać. Bo nie wiem czy serwis to wogóle uzna za wadę.Pomóżcie proszę z tematem brzęczenia - 7 dni temu odebrałem TV i jednak mi to mocno przeszkadza - i teraz nie wiem czy oddać TV i kupić LCDka (tylko nie wiem jakiego przez kilka miesięcy utwierdzałem się że jednak G20) czy jest to wada konkretnego egz, która wyeliminuje serwis.
Różne opinie można spotkać na forum stąd to pytanie.