Lolek ja też nie chce z siebie robić swietoszka. Do aniolka mi brakuje

Mamt tez kilka album chilloutowych w mp3 niestety. Ale w Polskich sklepach ciężko z tym gatunkiem. W każdym razie ja to widzę tak najgorzej zacząć. Jak ściągacz to jest łatwizna i nie bierzesz innych możliwości pod uwagę. Tak jest prościej. Ale jak sprobujesz czyli kupisz coś w legalny sposób. Okazuje się ze można tak i ze to wciąga.

Jak pisałem najgorzej zacząć.
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Nie ma ludzi bez grzechu i nie o to chodzi, tylko Polacy muszą zrozumieć to co pisałem wiele razy że jeśli nie będziemy kupować filmów, płyt cd, elektroniki w Polsce, a tylko za granicą lub co gorsze będą wyłącznie ściągać filmy, muzykę to w naszym kraju nigdy ceny nie spadną na te asortymenty... mało tego czasem jak ktoś kupuje jakiś amplituner, który w Polsce kosztuje 2-2,5 tys, a zakupu dokona się za granicą to różnica w tym co zaoszczędził jest powiedzmy 200-300 zł, a nie ma się gwarancji u polskiego dystrybutora,... co więcej potem taki jegomość jeszcze ma pretensje że nasz rodzimy dystrybutor nie chce dać mu instrukcji po Polsku.
Bo zysk jest wtedy jak np. kilka lat temu topowy amplituner Onkyo w Polsce kosztował 11 tys a z Niemiec można było kupić za 7500-8000 tyś - to wtedy można to zrozumieć. Obecnie już tak dobrze nie ma...
Oczywiście że np. filmy kupowane za granicą wychodzą już znacznie taniej i to rozumiem, choć osobiście do czasu kiedy będę miał pieniądze żeby kupić w Polsce to będę kupował w naszym kraju, bo jestem z tych co wolą dawać zarobić naszej gospodarce... Ale najważniejsze jest to że się kupuje oryginały.
A wracając do filmów to tak jak napisałeś najgorsze w tym wszystkim jest zacząć, a potem już poleci , a to czego nie chce się kupić zawsze można obejrzeć w tv na hbo czy C+ gdzie wystarczy miesięcznie wydać 30-40 zł ...
Pasjonat pełna parą, przyjemnie się czyta takie wypowiedzi.
Pewnie że miło się takie teksty czyta tylko wiesz kilku się znajdzie takich co Ci powiedzą że to trzeba iść do sklepu, a to trzeba poczekać na kuriera i wiele wiele innych rzeczy którymi usprawiedliwiają siebie i to co robią.