Gdzie to jest konkretnie,bo mam z 5 tych ustawień obrazu...Jest w ustawieniach androida ,wywoływanych klawiszem menu.
Gdzie to jest konkretnie,bo mam z 5 tych ustawień obrazu...Jest w ustawieniach androida ,wywoływanych klawiszem menu.
Gdzie ustawiłeś na 25 ?ustawilem na 25 to byla lipa i wriucilem to 59
a wogole to ustawiacie tez skalowanie z I czy inne ?
To wersja beta i szczerze mówiąc działa kapryśnie.N aprzykład w apce Netflix-a sprawdza się dobrze , w TiviMate z kombinacją wymuszania dopasowania czestotliwosci w tej apce efekty są rózne.Generalnie u mnie tryb 50hz czyli sygnał w formacie oryginalnym (czetotliowsć) z przeplotem usuwanym przez TV zawsze sprawdza sie dobrze.Tryb 25hz czyli przeplot usuwany przez Shielda - róznie.ustawilem na 25 to byla lipa i wriucilem to 59
A który to klawisz ? Można to wywołać podczas oglądania ? Ja mam to w ustawieniach Shielda i gdy wcisnę "Dopasuj częstotliwość wyświetlania klatek (beta)" nie pojawia się żadne info czy funkcja jest włączona/wyłączona...Jest w ustawieniach androida ,wywoływanych klawiszem menu.
1280 to lepiej niż full hd bo takowe ma tylko 1080mam innego providera fakt ze leci w 1280 ale shield poprawia mi troche jakosc
Mnie osobiście żądni rosyjscy dystrybutorzy z ich systemami zaproszeń ,obostrzeń i form płatności niezbyt interesują.Jest taki IPTV Tetelevidenie i polskie programy i nie tylko idą w 1080p/50HZ . 3 euro miesięcznie.
Można dokupić inne pakiety. Jest kilka programów w 4k. W polskim pakiecie jest 319 kanałów.
Czyli 720p miales na mysli wiedzialem o co Ci chodzi ale zadrwiłemdokladnie to 1280 x 720 to juz chyba nie tak lepiej jak FHD co ???
wazne jest wlasnie to drugie nie to pierwsze
Możesz ustawic to sobie jako szybki dostęp poprzez klawisz menu.Z Netflixem działa i całe szczęście bo teraz gdy padła wtyczka do Kodi to musze korzystać z oryginalnej apki a nie da się ogladać Netflix-a z 59.94hz .Z TiviMate róznie anawet jeśli to i tak trzeba aktywować przy kazdej zmianie kanału więc lepiej sprawdza się ta funkcja włączona w apce.A który to klawisz ? Można to wywołać podczas oglądania ? Ja mam to w ustawieniach Shielda i gdy wcisnę "Dopasuj częstotliwość wyświetlania klatek (beta)" nie pojawia się żadne info czy funkcja jest włączona/wyłączona...
Pobawię się jeszcze tym klawiszem "Settings"klawisz menu.
Jest jedna tv iptv ale droga w uj. iSat od bestm3u tylko to widze jako alternatywa dla sat. 12€/miesiac. Jakosc jak z satelity nie wiem czy mozna ja kupic mieszkajac w Polsce....z tym ze ja musialem przejsc na iptv po 20 ponad latach uzywania dboxa drimboxa nboxa bo na nowym mieszkaniu nie ma sat tylko astra i nie ma mozliwosci tego zmienic
rok testowania roznych Tv boxow roznych providerow zeby miec obraz ok bez rwania (ile mozna kobity sluchac ze sie zacielo ) jak kiedys w poczatkach Enigmy na bursztynowym
zacielo reset to byly czasy ale sie zrobilo nostaligicznie