Ogólnie fajna opcja,ale RD sporo lepszy
DokładnieDla mnie warte każdej zł. Do RD nie ma co porównywać, tu mamy KD, tam TV ; )
Wczoraj równiez miałem pewne problemy ale u mnie jest sytuacja chyba całkowicie inna- czasem w ogóle nie działa zaden problem jesli jestem na swoim IP.Dawajcie znać, jak u Was ze stabilnością. U mnie też zdarzają się zakłócenia na niektórych kanałach, ale to nie problem, gorzej, że ostatnio coś za często przerywa i trzeba przełączyć kanał i wracać ponownie, to jedyny sposób.
Ale jedno i drugie,jest autorstwa MataDo RD nie ma co porównywać, tu mamy KD, tam TV ; )
Zdarzyło mi się coś podobnego.gorzej, że ostatnio coś za często przerywa i trzeba przełączyć kanał i wracać ponownie, to jedyny sposób.
Wczoraj równiez miałem pewne problemy ale u mnie jest sytuacja chyba całkowicie inna- czasem w ogóle nie działa zaden problem jesli jestem na swoim IP.
Na serwerach VPN też mam kilka lokacji na których z reguły nie ma problemów ,na niektórych w tym polskich serwerach nie chodzi żaden kanał.
Tak-na VPN Unlimited.Działa u Ciebie Datoo na VPN?
Sygnał TV to w większości przypadków 25 klatek rozbite na pòłobrazy Shield robi z tego 59.94 HZ. Włącz dopasowanie klatek (beta) a będzie podawał progresywne 25hz.Wtedy pozbędziesz się artefaktów wywołanych konwersją.Zainstalowałem apkę IPTV Smarters w telewizorze i obraz jest bardziej płynny niż przez Shielda