Niby znalazło wszystkiego 97488,ale mają tam mały *******Wypróbuj i zdaj relację.
Mam jedną jeszcze jedna listę od nich ważna przez następne 5 miesięcy.Jak chcesz mogę Ci odsprzedać za 50 zł (płatne przez PayPal).nie ma gdzies tej listy zeby placic paypal bo jakos karta nie zabardzo na takich stronach
nie ma gdzies tej listy zeby placic paypal bo jakos karta nie zabardzo na takich stronach
Są jeszcze karty wirtualne jednorazowe np Revolut.nie ma gdzies tej listy zeby placic paypal bo jakos karta nie zabardzo na takich stronach
HDR w TV jest w formacie HLG.Nvidia niestety tego nie obsługuje.Te znalezione przez Smarters pozycje 4K (jakieś 130) to chyba w większości,mają tylko 4K w nazwie,bo już mi się trafiło kilka z rozdziałką nawet 1280×720
TVP4K jest w 4K,ale bez HDR w obydwu apkach (na naziemnej jest HDR).
Już nieaktualne-sprzedane.Mam jedną jeszcze jedna listę od nich ważna przez następne 5 miesięcy.Jak chcesz mogę Ci odsprzedać za 50 zł (płatne przez PayPal).
Mogę się podpiąć do dem 4K,odpalanych prosto z sieciPiramida mogę Cię zapiąć do mojego tivimate. Kupiłem roczny abo
Przez wymuszenie oglądania na tivimate vs kodi nawet polubiłem ten program
Napisałem do sklepu,z pytaniem,który pakiet ma najwięcej kanałów 4K i odpisali,że Crystal ma dużo,ale dają tylko 1-godzinny test.Z tych około 130 kanałów "4K" znalezionych przez Smarters,tylko ze 20 miało rozdzielczość 4K,z tym,że też około 20 nie chciało się wczytać.
A Wam ile znajduje kanałów "4K" ?