A kiedy będzie ten film np na Netflixie, HBO, Amazonie itp > Wiadomo ....' Kandahar' też dobry.
W końcu Butlera Gerarda tam mamy.
A kiedy będzie ten film np na Netflixie, HBO, Amazonie itp > Wiadomo ....' Kandahar' też dobry.
W końcu Butlera Gerarda tam mamy.
Nic odkrywczego, nic ciekawego czy nic nowego nie powiedzieli. Głównie gadka o nas. O ludziach. Źli i dobrzy
To na pewno.Zgadza się, zdarzają się perełki, ale też pseudo artystyczne popeliny.
Masz WC??! Zaskakujące.Do WC
Myślę,że nowa postać grana przez Goslinga,spokojnie by ich poskładała i poradziłaby sobie także z Aatamim Korpi
Widzę,że po wpisaniu Gosling w Google,wyskakują ciekawe wizualizacje
Ten "Wróg Publiczny", to jak powiedział guru , "artystyczna popelina", a nie film. Dla mnie , w razie czego i nie mów tego Piramidzie.armanig
"Wróg Publiczny nr.1" część 1 i 2, jak ktoś nie wiedział, to polecam. Do kompletu tradycyjnie film "36" i "Purpurowe rzeki"."
Klasyka - klasyka konieczna do obejrzenia!
Ja nadrobiłem zaległości urlopowe, Kandahar - można obejrzeć.
Do tego ostatni sezon Jack Ryan - cóż, poprzednie były lepsze, tutaj wg mnie poziom się obniżył. Niech już tego nie kontynuują
O gustach się ponoć nie dyskutuje, zwłaszcza PirusiaTen "Wróg Publiczny", to jak powiedział guru , "artystyczna popelina", a nie film. Dla mnie , w razie czego i nie mów tego Piramidzie.
Co do Cassela (armanig narzekał, że go mało), trochę tam jednak gra...
W sumie też liczyłem na ciut więcej, ale co zrobić...generalnie nie jest źle.Za mało Cassela, co do reszty zgoda. Nie jest to cukierkowa odsłona.
To akurat na plus, obiektywnie to dobra pozycja, szczególnie, że scenografia czy obsada nie odstaje i trzyma poziom, ale liczyłem na coś "porywającego", a wyszło co najwyżej przyzwoicie ; )