Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Savron

Well-known member
Bez reklam
Ty lepiej zajmij się dystrybucją filmów legalnie, a nie całe życie na piratach interesy robić.
Wyobraź sobie taką sytuację. Na przykład.
Seans po kinie w Promenadzie. Wychodzisz z sali , a na ciebie już czeka stoisko z filmami 4K , może być i na Blu-ray. Film Nolana,który godzinę temu oglądałeś .Piękna Johansson za stoiskiem, uczciwa cena, kwiatki dookoła.
Nie chcesz na płytach sprzedawać, sprzedawaj na SSD, można zawsze skasować, a dysk przyda się zawsze. Dodatki do filmu i rozszerzoną wersję zawsze możesz dodać cyfrowo za miesiąc albo więcej. Nic straconego dla kupujących.
Wszystkich dystrybutorów skasujesz. Oklaski i owacje na stojąco od miłośników kina masz na 100%.
PIRAMIDA Distribution i jesteś milionerem . Na bank.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Byliśmy wczoraj na MI najnowszej odsłonie Z Tomciem "Kruzem" w roli głównej, powiem krótko nam się bardzo podobał i jak ktoś lubi takie kino to polecam. Na pewno na BR też sobie kupię,
Już słyszałem, że sporo przynudzania. Jak przystało na trzy godzinny film. Pare akcji i coś tam jeszcze. Czyli różnych odczuć będzie kilka. Normalne. Trza samemu ocenić. 😉💪

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ty lepiej zajmij się dystrybucją filmów legalnie, a nie całe życie na piratach interesy robić.
Wyobraź sobie taką sytuację. Na przykład.
Seans po kinie w Promenadzie. Wychodzisz z sali , a na ciebie już czeka stoisko z filmami 4K , może być i na Blu-ray. Film Nolana,który godzinę temu oglądałeś .Piękna Johansson za stoiskiem, uczciwa cena, kwiatki dookoła.
Nie chcesz na płytach sprzedawać, sprzedawaj na SSD, można zawsze skasować, a dysk przyda się zawsze. Dodatki do filmu i rozszerzoną wersję zawsze możesz dodać cyfrowo za miesiąc albo więcej. Nic straconego dla kupujących.
Wszystkich dystrybutorów skasujesz. Oklaski i owacje na stojąco od miłośników kina masz na 100%.
PIRAMIDA Distribution i jesteś milionerem . Na bank.
Teraz jadę tylko na oryginałach,bo zamknęli mi fajną stronkę ;)

Savron

Well-known member
Bez reklam
Trzy godziny MI? To tylko się cieszyć, ja akurat wyjątkowo lubią tą serię.
Jak będzie w podobnej konwencji co poprzednie, to będzie dobrze.

Tym bardziej, że Marcin Dorociński w obsadzie

Właśnie Piramida stracił klienta, pfff
Przecież wiedziałem o tym.
Powiedz lepiej, jak tyle czasu wytrzymałes na tym forum z jego Jegomością Piramida? Godna podziwu wytrzymałość. ,,😁. Chociaż my wszyscy Piramidę szanujemy i lubimy, taka prawda.

A na serio, gdzie wszyscy? Czego takie pustki? Starej gwardii nie widzę.
A ja stałem takim leniwym, że sam siebie zaczynam obawiać się. Już trochę tych leków znam na pamięć. Apteki też. Starość , q...a mać. Kiepsko. 🙂

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Było wesoło, jakis kontakt dalej jest, sprzętem też już człowiek tak nie żyje, kto miał co kupić już dawno kupił i temat zamknął, mi też już nie specjalnie zależy, co ma grać to gra, jakiś tam kontakt jest, ale latka już lecą... a przy Piramidzie człowiek czuje się jak nastolatek, w końcu w tym roku skończył gimnazjum i jest nadzieja, że spoważniał :grin:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
A ja stałem takim leniwym, że sam siebie zaczynam obawiać się. Już trochę tych leków znam na pamięć. Apteki też. Starość , q...a mać. Kiepsko

Starość nie radość... Jednego momentu my tu stracha mieli i każdy bal się zadzwonić do ciebie. KrzysztofRadio dał znaka ze z tobą OK. :)

A na serio, gdzie wszyscy?

Chyba odkąd zmienili wygląd forum, to większość się rozeszła.

Bipo wogole nie się nie odzywa.
KrzysiekRadio od czasu sokowirówki chyba też nie zagląda.
Borixona nie ma
Buba to go Azjatki chyba wykończyły.

Także ostał się Armanig, Piramida i Lolek którego wk&@$ją dywanem :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Właśnie Piramida stracił klienta, pfff
Ale kiedyś,to się z nią zadawałeś ;)
tumblr_a75312dbb8cead54cc4368b42fc76333_b0491265_500.gif

Powiedz lepiej, jak tyle czasu wytrzymałes na tym forum z jego Jegomością Piramida?
Znieczula się :grin:

w tym roku skończył gimnazjum i jest nadzieja, że spoważniał :grin:
Minęło już kilka lat,ale jakoś dalej mi wesoło :grin:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Już słyszałem, że sporo przynudzania. Jak przystało na trzy godzinny film. Pare akcji i coś tam jeszcze. Czyli różnych odczuć będzie kilka. Normalne. Trza samemu ocenić. 😉💪
Tym sie różni przyzwoity film od napierdalanki, jak takowy film chce sie obejrzeć to trzeba siegnąć po Transformersów, gdzie tylko to jest i w końcu człowiek już nie daje rady, bo nie ma się 20u lat.. tutaj na tak długi film, faktycznie może akcji nie ma za dużo , być może przydało by się jeszcze ze dwie :) ale całość jak się lubi MI to na pewno podpasi. Transy ok efekty i te sprawy na dużym ekranie w Imax robią wrażenie, ale jak 70% filmu ludzie z robotami napier to po trosze ma się już dosyć..
Ps przypomnijmy sobie LOTR wersje rozszerzone i ile tam było akcji, czy Hobbita wersje rozszerzone, a filmy na lata będą czymś wielkim w kinie, oczywiście nie dla wszystkich.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No było tam dużo naciąganych i może trochę przydługich scen,jednak od strony techniczno-kaskaderskiej,niektóre to perełki.
Przyznam,że miałem momenty ziewu,jednak ogólnie mi się podobało.

Z kolei teraz oglądam Bruce'a Lee na swoim 110" Micro-Ledzie i tutaj już wiele walk "trochę" odstaje ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja czekam na nowego Equalizera.

Powiem szczerze że w przypadku John Wick Vs McCall no to jest grubo... 3 część Equalizera wyjaśni kto jest lepszy :)

Księgowego też muszę sobie odświeżyć. Też był spoko.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Do WC :grin:

Ja czekam na nowego Equalizera.

Powiem szczerze że w przypadku John Wick Vs McCall no to jest grubo... 3 część Equalizera wyjaśni kto jest lepszy :)

Księgowego też muszę sobie odświeżyć. Też był spoko.
Myślę,że nowa postać grana przez Goslinga,spokojnie by ich poskładała i poradziłaby sobie także z Aatamim Korpi :grin:
Widzę,że po wpisaniu Gosling w Google,wyskakują ciekawe wizualizacje ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ty, a jakby tak @Savron zamknął w kinie i włączył mu Goslinga to chyba nie potrzebowałby już leków. :) co nie?
Gdyby jeszcze wszyscy dookoła,głośno jedli popcorn i siorpali Colę,wtedy byłoby to bardzo prawdopodobne ;)

Lolo,widzę,że pracujesz nawet w niedzielę ;)
Kod:
Disc Title: World War Z
Disc Label: World.War.Z.2013.COMPLETE.UHD.BLURAY-LoLooo
Disc Size: 83,945,052,194 bytes
Protection: AACS2
Playlist: 00002.MPLS
Size: 83,139,963,648 bytes
Length: 1:55:56.824
Total Bitrate: 95.61 Mbps
Video: MPEG-H HEVC Video / 76495 kbps / 2160p / 23.976 fps / 16:9 / Main 10 @ Level 5.1 @ High / 10 bits / HDR10 / BT.2020
* Video: MPEG-H HEVC Video / 8542 kbps / 1080p / 23.976 fps / 16:9 / Main 10 @ Level 5.1 @ High / 10 bits / Dolby Vision / BT.2020
Audio: English / DTS-HD Master Audio / 5.1 / 48 kHz /  3954 kbps / 24-bit (DTS Core: 5.1 / 48 kHz /  1509 kbps / 24-bit)
Audio: English / DTS-HD Master Audio / 2.0 / 48 kHz /  2050 kbps / 24-bit (DTS Core: 2.0 / 48 kHz /  1509 kbps / 24-bit)
Subtitle: English / 33.800 kbps

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
"Hypnotic" z Benem Affleckem. Polecam, może się komuś spodoba. Jak ktoś lubi tematy Incepcji to spoko. Może to nie taki klasyk ale dawno takiego tematu nie oglądałem.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Lolo,widzę,że pracujesz nawet w niedzielę ;)
Kod:
Disc Title: World War Z
Disc Label: World.War.Z.2013.COMPLETE.UHD.BLURAY-LoLooo

No widzisz.... 2013r.
10 lat się to ripowało na moim komputerku.

Wszyscy się ostatnio zamykają więc czas na wejście nowych graczy. CDA i Canal++ sobie ostro pogrywają. Nawet zamykają mi projekt "moja mała Japonia".

Co to się dzieje Piruś powiedz mi... Za rok to będziemy jedynie same Tiktoki oglądać?

Do góry