Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Całkiem zapomniałem, że oglądałem nie dawno "Śledztwo Spensera ". Podobny poziom jak dla mnie "6 Underground ". Typowe filmy Netflixa. Nie wiem czy dałbym jakiemuś 7/10. Ale na raz dla zabicia czasu jak najbardziej. Teraz odświeżam sobie kolekcję Craiga 007. Trzy zaliczyłem na dużym ekranie. Jeszcze został Spectre. Nastał czas dla filmu, seriali i oczywiście rodzinki. Albo coś naprawić/remontować w domu.[emoji846]

Caparzo

New member
Bez reklam
która łajza polecała pierwszy polski slasher co to go do kin nie wpuścili tylko na netflixa dali :lol:

dawno nie ogładałem nic tak durnego ale piramidzie się spodoba :lol:

zlepek piły mechanicznej, wrong turn , archiwum x i jakiegoś filmu z sexem nad jeziorkiem

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida jak lubisz Ją :) to pewnie i ta Pani przypadnie Ci do gustu :)

[youtube]wTbBUf9oEA4[/youtube]

Natoamist ja czekam na ten film

[youtube]wl08jNF_w3E[/youtube]

Ostatnia edycja:

wucash

Active member
Bez reklam
dawno nie ogładałem nic tak durnego ale piramidzie się spodoba :lol:

zlepek piły mechanicznej, wrong turn , archiwum x i jakiegoś filmu z sexem nad jeziorkiem
Wymieniłeś wszystkie elementy ktore powinien zawierać slasher. Czego sie spodziewałes? Mrocznego dramatu psychogicznego :mrgreen:
Z humorem, na luzie i przede wszystkim z przymrożeniem oka. Jak na polskie warunki naprawde produkcyjnie na poziomie. Dla mnie komedia z krwistymi elementami - na piątkowy wieczór może być 6/10 w swojej kategorii ;) tak ogólnie to 5 :krol:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
"Zero Zero Zero" - Zaliczone (serial HBO)

Jak dla mnie, świetny serial. Czuć klimat Sicario.
Rozmach i zderzenie trzech światów, operacje wojskowe, tradycje Włoskich rodzin mafijnych, czy w końcu pośrednicy i wspólny mianownik w postaci narkotyków, a jakże. Dla mnie bomba.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Ip Man 4 zaliczony. Jak komuś podobały się poprzednie części to ta także się spodoba. Troszeczkę latającego kung fu ale w tym filmie to nie przeszkadza. Kurcze trochę mało Bruca Lee. Kolejny etap zakończony. Jak parę ostatnich filmów.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Ja mam nadzieję, że jutro zacznę serial zero... Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Lubię takie klimaty.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tak podejrzewałem :D
cb-suicide-squad.gif

Do góry