Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
"Na noże" obejrzany. Jak komuś się podobał "Morderstwo w Orient Express" to super, bo był fajny. Ten to temat podobny ale z trzy razy słabszy. W dobie zwiększonego czasu można zalukać ale du.py nie urywa.

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Natoamist ja czekam na ten film

[youtube]wl08jNF_w3E[/youtube]

Nie rob sobie zbyt duzej nadzei, ze to cos fajnego. Ja tez uleglem czarowi trailera.
Jest sporo lepszych filmow, na czas kwarantanny.
A jak lubisz ogladac girls flying solo, to zobacz Haywire Sodebergha. Niby oceny zblizone, ale filmy dzieli klasa, a tamten film mozna ogladac nawet kilka razy, a za kazdym razem wrazenie lepsze.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie rob sobie zbyt duzej nadzei, ze to cos fajnego. Ja tez uleglem czarowi trailera.
Jest sporo lepszych filmow, na czas kwarantanny.
A jak lubisz ogladac girls flying solo, to zobacz Haywire Sodebergha. Niby oceny zblizone, ale filmy dzieli klasa, a tamten film mozna ogladac nawet kilka razy, a za kazdym razem wrazenie lepsze.

To mnie zmartwiłeś, bo myslałem, że może to być fajny film... ale jako "fan" pewnej Pani i tak pewnie obejrzę. :)
Film Ścigana oglądałem, dla mnie film spoko i jak najbardziej jest do obejrzenia, mam na mysli tych, którzy jeszcze nie oglądali.

bokciu

Banned
"Zero Zero Zero" - Zaliczone (serial HBO)

Jak dla mnie, świetny serial. Czuć klimat Sicario.
Rozmach i zderzenie trzech światów, operacje wojskowe, tradycje Włoskich rodzin mafijnych, czy w końcu pośrednicy i wspólny mianownik w postaci narkotyków, a jakże. Dla mnie bomba.

Obejrzałem w dwa dni - w mojej opinii rewelacja.

DrWredman

Active member
Dla mnie 000 było mocne przez 3 pierwsze odcinki, potem przyznam, że czekałem kiedy się skończy. Jednak dotrwałem do końca. Wg mnie jest sporo naciąganych wątków. Najbardziej podobała mi się scena z uderzenia pocisku. Pięknie zrobiona, choć raczej nikt nie powinien tego przeżyć. Moja ocena całości 6/10.

bokciu

Banned
Powiem szczerze, że nawet nie zwróciłem większej uwagi na tę scenę, bo założenie serialu było zgoła odmienne. Skoro z całego filmu w głowie utkwiła Ci scena wybuchu, to jest zupełnie zrozumiałym, że ledwo dotrwałeś do końca.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Ok. Zerozerozero zaliczony. Nie będę do niczego porównywać, bo moim zdaniem nie można. Dla mnie serial bardzo dobry. Podkład muzyczny także. Serial ma swój klimat. Bardziej miałem problem z pierwszym może i z drugim odcinkiem. Trzeba się wkręcić. Polecam.

Savron

Well-known member
Bez reklam
PIRAMIDA, cóż Ty narobił tą zupą z Batmana?:twisted: Cały świat zawalił, tym swoim gotowaniem na surowo.
A ni do domu nie mogę polecieć ani do Nowej Zelandii. Masakra. :(

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem dwa odcinki tego 000 i zastanawiam się,czy dialogi nadal będą prowadzone w sposób,aby widz koniecznie zajarzył o co chodzi.
Powinni jeszcze powtarzać to x2 :grin:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To jak obejrzysz więcej jak te DWA odcinki, to może zajarzysz, sposób przedstawiania historii ; )

Przy okazji, ja bym prosił te osoby które obejrzą 000 - w całości, o opinie, chciałbym wiedzieć kogo na przyszłość "recenzje" mam omijać szerokim łukiem.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Ja pisałem wcześniej. Możesz mój omijać bo znawcą filmowym nie jestem. Ale i tak mi się podobał.[emoji846]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dlaczego mam omijać Twój, skoro Twoja opinia się pokryła z moją ; )
Fajnie, że Ci się podobało, bo to świetny serial.

Bokcia byłem pewien, bo te 70% zazwyczaj pokrywa się.
Zresztą w poprzedniej wypowiedzi w której odnosił się do wpisu Wredmana, też kompletnie nie kojarzę wybuchu i również uważam, że to najmniej istotne z całego serialu.

Zresztą nie chodzi tutaj o "znawstwo", a o gusta.
Ja niektórych opinie omijam szerokim łukiem, bo zwyczajnie lubią co innego.
Mi na pewno będzie łatwiej, jak będę musiał wybrać z 5 filmów, wiedząc kto co poleca.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Aa to spoko. Ogólnie jak wybuchy to inne filmy. Ja nie jestem fanem seriali ale jeśli już obejrzałem to coś w tym jest. I pasuje mi taki układ 6,8 może 10 odcinków po 1h i koniec. Bez sezonów. Oprócz W garniturach, bo z tym to inna sprawa. Taki wyjątek. Jakiś czas temu zacząłem "See" i jakoś na razie tylko 1odc obejrzałem. Może jeszcze przyjdzie na niego czas.

Do góry