Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

DrWredman

Active member
To jak obejrzysz więcej jak te DWA odcinki, to może zajarzysz, sposób przedstawiania historii ; )

Przy okazji, ja bym prosił te osoby które obejrzą 000 - w całości, o opinie, chciałbym wiedzieć kogo na przyszłość "recenzje" mam omijać szerokim łukiem.

Wstrzymajmy się może z recenzjami do przyszłego poniedziałku, aby nie spojlerować.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
PIRAMIDA, cóż Ty narobił tą zupą z Batmana?:twisted: Cały świat zawalił, tym swoim gotowaniem na surowo.
A ni do domu nie mogę polecieć ani do Nowej Zelandii. Masakra. :(

Kurna, panie. Gdzies ty byl.
Juz chcielismy zbierac ekipe poszukiwawcza.

Obejrzałem dwa odcinki tego 000 i zastanawiam się,czy dialogi nadal będą prowadzone w sposób,aby widz koniecznie zajarzył o co chodzi.
Powinni jeszcze powtarzać to x2 :grin:

xD Ten sam kryzys.

Skoro pozostali tak zachwalaja to trzeba sie wysilic na jeszcze jeden.
Robim to na trzezwo czy po pijaku?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja tylko staram się naprostować Twój skrzywiony patologiczną kinematografią gust. Kiedyś zrozumiesz, że na filmach Vegi i żartach rodem żuli spod Biedronki życie się nie kończy ; )

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Właśnie o tym mówię, cały Piruś ; )
Ultras pewnie już widziałeś, Twoje klimaty?

[youtube]i-99BoYyUoI[/youtube]

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Zaliczyłem "Bloodshot". Hmmm. No fajny. Nowy super bohater. Boże tylko nie do Marvela. To już za dużo będzie. Obraz ok kinowy, dźwiękowo bardzo dobrze. Są lepsze ale bez przesady. Szybko minął, a to dobrze.
Jednak aktor (główny bohater) mi osobiście tam nie pasował. Ale....
Polecam dla zabawy jak wszystkie tego typu.
Kur..wa chyba się starzeję. Takie u mnie były wysoko w rankingu. Po za tym nie ma jak własne kino.[emoji41]

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Mi narazie seriali wystarczy. Może ogarnę w pierwszej kolejności "Escape from Pretoria".
Czy ktoś z Was obejrzał cały serial "See". O tych nie widomych. Bo nie wiem czy do tego wracać? Po pierwszym odcinku. [emoji4]

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
"Escape from Pretoria" obejrzany. Spoko. Podejrzewam, że wielu osobom się spodoba. Na ten czas śmiało można obejrzeć.

Do góry