Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
7913530.3.jpg

Obejzany w atmosie. Uwielbiam filmy wojenne.
Ale ten film taki troche sredniak.

Dzwiek super, obraz, zdjecia ok. Fabula ok.
Ale jakos ta chronologia mi nie spasowala, ma kilka godzin, zara jest w miescie, wpada do rzeki i juz jest w miejscu 2 batalionu. Mnie to troche draznilo.
Akcja w miescie taka nijaka, biegal, uciekal ale tak nie w smak mi to bylo.

Idzie w miescie strzelaja flarami bo noc, gada chwile z babka i juz praktycznie ranek.

Glowa rozwalona, a odkad dotarl do miasta to ani sladu po ranach.

Jak dla mnie zbyt malo bohaterski ten film. Mogl byc bardziej ranny, albo na moment wpasc w niewole, albo przekradac sie miedzy niemcami. Zabraklo jak dla mnie w tym filmie czegos co trzyma nonstop w napieciu.

Poczatek ok, przechodza przez linie wroga. jest napiecie. Ale potem? Akcja w domku nudy, ciezarowka, chwile przechodzenia przez mostek, miasto to kompletna klapa dla mnie, rzeka i koniec filmu.

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Kuźwa to już nie oglądam. Wszystko wiem.[emoji846]

No widzisz :)

Cale szczescie za streszczenie nie musisz mi placic.

A tak poza tym, to praktycznie nic o tym filmie nie napisalem :) Wiec smialo ogladaj. Raz trzeba obejzec. Drugi raz raczej mi sie nie bedzie chcialo.

przedwczoraj obejzalem tez Venoma. Fajny filmik byl. Tego obejze chyba jeszcze raz z lrzyjaciolmi xX

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Ja przez ostatni miesiąc obejrzałem Ford&Ferrari chyba z osiem razy. Co ktoś przychodził na projekcję to chciał akurat ten oglądać. Ale fajny dla mnie film.

donsalieri

Active member
Bez reklam
Doctor Sleep obejrzany, dobry film i super dzwięk :)
a Ford Ferrari też fajny, mimo że tematyka męska to dziewczyny też polubią

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Jako ze ostatqtnio corona i beer lao white a w lokalnym kinie same wynalazki, to jestem mocno w plecy. Jednak w ubieglym tygodniu widxialem takie cus jak Bloodshot i wyglada na to, ze ktos zjadl Marwela na jego wlasnym podworku. Przynajmniej krearywnie. M
usze zaliczyc to na LEDdzie, bo wyglada na to, ze bedzie HDR dziergany spawarka bez okularow.
CAPARZO ch6ba bedzie wniebowziety ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jako ze ostatqtnio corona i beer lao white a w lokalnym kinie same wynalazki, to jestem mocno w plecy. Jednak w ubieglym tygodniu widxialem takie cus jak Bloodshot i wyglada na to, ze ktos zjadl Marwela na jego wlasnym podworku. Przynajmniej krearywnie. M
usze zaliczyc to na LEDdzie, bo wyglada na to, ze bedzie HDR dziergany spawarka bez okularow.
CAPARZO ch6ba bedzie wniebowziety ;)

Czyli wg Ciebie da się to obejrzeć ?

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Lolus. Napisac mam Ci to w lao, czy po tajsku?
No da sie. Pomimo ogranych do boolu schematow i podania w formie nie wymagajacej od widza IQ wyzszego od temperatury pokojowej, ten film naprawde dobrze sie oglada.
Zero nudy.

A to ktos jeszcze pamieta? ;)

[youtube]UaXmeRKkK-Y[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Do mnie? Ja robię przekierowanie do razu do Piramidy ; )

"Śledztwo Spencera" - z Marky Markiem zaliczone (Netflix)
Całkiem, całkiem, ot jako wypełniacz.
W pewnym momencie zrobiła się z tego "komedia", a szkoda, bo lubie gościa, tymczasem wyszło typowo dla Netflixa. 5.5/10

Do góry