Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Widziałem jak to kręcili, mam zdjęcia z planu ; )
Jedna scena przed Bankiem, a zamieszania co nie miara.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolek ma zasady.
Piosenki mogą być z innych krajów (najlepiej japońskich),ale filmy muszą być z Polski :grin:

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek ma zasady.
Piosenki mogą być z innych krajów (najlepiej japońskich),ale filmy muszą być z Polski :grin:

Mała poprawka płyty, a nie piosenki...japońskiego języka nie dałbym rady słuchać w piosenkach. Ale dobre płyty nie tylko w Japonii robią... Filmy kupuje w Polsce, bo mam pewne zasady, w przypadku płyt cd, często nie ma człowiek wyjścia. Choć teraz może uda mi się kupić coś w Polando z japończyków i jest szansa na Warszawę. 😃

sentyzibi

Well-known member
Mała poprawka płyty, a nie piosenki...japońskiego języka nie dałbym rady słuchać w piosenkach. 😃

Lolek, a próbowałeś? Nie zarzekaj się. Może gdybyś posłuchał w dobrej jakości nutek i rytmów, które ruszają Ciebie najbardziej, to język nie przeszkadzałby tak. A najlepiej na żywo ( nawet na trzeźwo ) , wtedy można się przekonać :shock:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Najbliżej mi do polskiego,angielskiego, francuskiego czy też włoskiego, jeśli chodzi o piosenki. W filmach język japoński też ciężko mi zaakceptować.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Najbliżej mi do polskiego,angielskiego, francuskiego czy też włoskiego, jeśli chodzi o piosenki. W filmach język japoński też ciężko mi zaakceptować.

:)

Czyli anime bys nie ogladal.

Ja jestem fanem Japonii i anime.

Deatch Note
Code Geas
One Piece
Dragin Ball
Skip Beat
Bleach
Kenichi
Full metak Alchemist

Jak mozna nie znac tych tytulow.

Ostatnia edycja:

wucash

Active member
Bez reklam
Jakie ma znaczenie w jakim języku rozmawiają w filmie? i tak są napisy albo lektor....
Przy muzyce jeszcze jestem w stanie zrozumieć aczkolwiek akurat azjatyckie języki mi nie przeszkadzają, jeśli już to gatunek muzyki w jakim śpiewają ;)

Do góry