Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A może weź raz jeszcze przeczytaj co napisałem i postaraj się zrozumieć ten tekst :) choć może to być trudne.. patrząc po tym co Ty czasem piszesz. Jesteś w stanie zrozumieć co sam piszesz...

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolek,nic się nie chwalisz,a widzę,że masz już pół koła płyt UHD :wink:
lYmuamG.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek,nic się nie chwalisz,a widzę,że masz już pół koła płyt UHD :wink:
lYmuamG.jpg

Już kiedyś większe kolekcje wklejałeś, tyle że filmów BR :) Zresztą Piramida, my nie mamy dużo mniej :) Ty łap jak będzie Top Gun w 4k i pisz co tam w trawie piszczy, jeśli chodzi o jakość, mam na myśli I cz. o ile potwierdzi się i wyjdzie ten film w 4k.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Już coraz bliżej do najnowszego Bonda, mała zbieranina trailerów..

[youtube]A2F6ZROjhfA[/youtube]

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Lolek.
Ilez mozna klepac w kolko te same klipy?!
Tymczasem pare dni temu wyszla oficjalnie piosenka, a nic nie komentujesz? ;)

ikar1975

Active member
Bez reklam

Widzę że bez echa przeszedł ten film więc zdjęcie może zapadnie w pamięć :p, mój klimat jak zresztą reszta tego reżysera. Pzdr

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek.
Ilez mozna klepac w kolko te same klipy?!
Tymczasem pare dni temu wyszla oficjalnie piosenka, a nic nie komentujesz? ;)

Bardzo lubię Bonda :) A o piosence wiem, wkleiłem ją w innym wątku, ale jakoś mam mieszane uczucia na tę chwilę, trzeba posłuchać jej jak będzie się prezentowała podczas filmu. U ciebie premiera znając życie będzie szybciej niż w Polando.. :)

JB007 nieśmiertelny jak Coca Cola :) ))

Dokładnie Kolego i jak nikt tego nie zepsuje to jeszcze wiele Bondów obejrzymy w kinie. :)

JanVid

New member
Lubię, oglądam kilkukrotnie, kolekcjonuję i uważam, że JB 007 to jest pozycja obowiązkowa jak coca cola z lodem do whisky :eek:k: ...... bez niego Świat by był jakiś inny, brzydszy i gorszy itp.
Pozdrawiam wszystkich "bondomaniaków" :) ))

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
[/IMG][/URL]
Widzę że bez echa przeszedł ten film więc zdjęcie może zapadnie w pamięć :p, mój klimat jak zresztą reszta tego reżysera. Pzdr

No i dobrze, że przypomniałeś. Trzeba obejrzeć.
Też uważam, że jeden z lepszych reżyserów. Mój klimat.
Jakiś czas temu odświeżyłem "RockNRolla", mistrzostwo.
Za Bondem też nie przepadam, pomijając te z czasów Daltona, Moora czy Connerego.
Chociaż Craiga za którym nigdy nie przepadałem, polubiłem po ostatnim seansie "Na noże".

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Bardzo lubię Bonda :) A o piosence wiem, wkleiłem ją w innym wątku, ale jakoś mam mieszane uczucia na tę chwilę, trzeba posłuchać jej jak będzie się prezentowała podczas filmu. U ciebie premiera znając życie będzie szybciej niż w Polando.. :)]/quote].

A to sorry. Sledze tylko kilka tematow w dodstku ostatnio niespecjalnie.

Bonda raczej nie zobacze przed polskimi widzami. W tym czasie wybieram sie do Wietnamu, a tam premiera dopiero 10 kwietnia.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lubię, oglądam kilkukrotnie, kolekcjonuję i uważam, że JB 007 to jest pozycja obowiązkowa jak coca cola z lodem do whisky :eek:k: ...... bez niego Świat by był jakiś inny, brzydszy i gorszy itp.
Pozdrawiam wszystkich "bondomaniaków" :) ))

Dokładnie KOlego :) dla mnie również pozycja obowiązkowa.

[QUOTE

A to sorry. Sledze tylko kilka tematow w dodstku ostatnio niespecjalnie.

Bonda raczej nie zobacze przed polskimi widzami. W tym czasie wybieram sie do Wietnamu, a tam premiera dopiero 10 kwietnia.

Może Sylwestra S spotkasz :) Wietnam albo Kambodża też jest w moich zainteresowaniach podróżniczych.. Jak się nic nie zmieni to w przyszłym roku zaczynam od Dominikany ..
Pozostaje życzyć udanego wypoczynku.

Ostatnia edycja:
Do góry