Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Reszta jest jak 1 odcinek, bo jak na razie, to kompletnie mnie nie wciągnął?
Ot, typowa następna Netflixowa historyjka pod gimbaze.

venomas200

New member
Bez reklam
A ja dziś zaliczyłem mały reset i z rodziną poszliśmy do kina na Sonic.
Dzieciaki mnie wyciągnęły i żonę, szczególnie pod naciskiem tego młodszego i wiecie co podobało mi się.
Bardziej niż się spodziewałem , nie wiedziałem nic o tym filmie, nawet obsady nic. W pewnym momencie na ekranie pojawił się Jim Carey i sobie przypomniałem jak bardzo go nie lubię. Ciągle ten sam debilny sposób gry aktorskiej , dosłownie żenujący, ale na szczęście nie zepsuł tego filmu.

Na Netflix oglądam Wiedźmina i jakoś super produkcja to to nie jest taki na 6,5 ocene.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dlatego pytałem, co innego "Siedem", a co innego "10-powodów" - które było dobre, ale ileż można.
Pierwszy odcinek, to typowe (następne) problemy nastolatków, a że, w tle gwałty, morderstwa, samobójstwa i porwania, to nie ma znaczenia.
Gdyby w tej otoczce, miał się ciągnąć cały serial, a jedynym dorosłym byłby dyrektor szkoły, to olewam.
Wole dokumenty które mówią dokładnie o tym samym, bez jakiegoś farmazolenia gimbazy pod szkołą.

Tak czy inaczej, jestem w połowie 5 odcinka i na szczęście, mamy tu normalny dramat, a dziewczynka z pierwszego odcinka jest już tylko tłem i składnikiem wielu elementów.
Całkiem spoko pozycja, chętnie się dowiem kto za tym stoi ; )

Edit: Lolo, Ty coś pisałeś, bo widzę, że jest, a nie ma. Usuwałeś coś, czy znowu kwiatki na forum?

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
W tym tygodniu premiera następnego sezonu "Better Call Saul".
Dla mnie jeden z lepszych seriali w ostatnich latach.

Kurna netflix przyzwyczail ze jak jest premiera to odrazu wszystkie odcinki sa dostepne.

A w przypadku Saula niestety bedziemy sie bujac do kwietnia :(

Pierwszy odcinek obejzalem i smialo moge powiedziec ze to jest to.... stary saul powrocil.

A co do kwiatkow forum. Usowalem posta, bo kurna przez pomylke odpowiedzialem na stary post.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Szkoda, szykowałem się na maraton od jutra.

Btw. Widziałem co pisałeś o USA, ale sprawdż tego gościa i ten film. Myślę, że sporo w tym prawdy:
https://www.youtube.com/watch?v=2TnE_WwAOLU
Nie dalej jak wczoraj przeglądnąłem kilka jego filmów, specyficzny gość, ale po kilku filmach da się lubić, sporo fajnych materiałów okiem Amerykanina w kontekście Polski.

Masz szczęście, że nie napisałeś - co innego"Osiem", a co innego "13-powodów" ...
Fani Fincher'a tudzież Pitt'a by Ci nie wybaczyli ;-)

Bo dla mnie tam było 10 powodów, te 3 to już naciągane ; )

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Masz zamiar tyle żyć :)

Tyle to miałem za małolata ;)
bogragal.jpg

Do góry