Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Wczoraj oglądałem Bloodsport z 1988 r. Cholernie się postarzał ten film. Drewniany do bólu. Niektórych filmów lepiej nie ruszać po latach :D

Dzisiaj na VOD od Piramidy wpadło to:
cc127c131bdbb1e8f496d3580f21857c.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie masz tam jakichs obaw przed tymi chorubskami?

Na pepperku takie fajne promocyjki na bangkok loty w dwie strony za 1400 zlociszy... :(

https://www.pepper.pl/promocje/lot-warszawa-bangkok-w-obie-strony-235897

Lolo, życie jest takie, że co ma się stać to się stanie.. Znam takiego, a właściwie znałem, która to osoba nie chciała lecieć na Maderę ze względu na trudność lądowania na tym lotnisku, potwierdzam nie jest to łatwe, ale tam dają najlepszych pilotów, więc nie ma się czego bać, miejsce urokliwe, tylko najlepiej poza sezonem, bo w sezonie ludzi - szał.. A pojechał w jakieś inne miejsce tam coś go ugryzło, ukąsiło przyleciał do Polski wdało się jakieś zakażenie, potem w szpitalu, chyba jeszcze sepsa i po człowieku.

Zenek w kinach porażka na 365 dni poszło co najmniej 2 razy tyle ludzi :)
image uploading

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie masz tam jakichs obaw przed tymi chorubskami?

Na pepperku takie fajne promocyjki na bangkok loty w dwie strony za 1400 zlociszy... :(

https://www.pepper.pl/promocje/lot-warszawa-bangkok-w-obie-strony-235897

Nie. Tam sa gorsze wirusy niz Cov.
Kupuj bilety na marzec, to sie spotkamy i zrobimy jakies piwko w Tajlandii. Albo na kwiecien, to zobaczysz Songkran. To moze byc ostatnia szansa na jakies zagraniczne wakacje w tym sezonie, bo jesli cholerstwo rozniesie sie po swiecie, to jest realna szansa na to, ze za 3-4 miesiace zobaczymy globalne restrykcje transportowe i turystyczne i strach na calym swiecie i nie bedzie letnich wakacji. Obym sie mylil.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Ja dzisiaj skusiłem się tak na odrobaczenie na Netflix Plagi Breslau naszego Vegi. Nie jestem wcale wymagający co do filmów ale to wyłączyłem po 15min. Nic więcej nie powiem.

JanVid

New member
..... jedynie słuszna telewizja ogłosiła natomiast "Zenkowy sukces", że w weekend premiery pokonał Bohemian R. oraz Rocketmann :)
I co .... można? MOŻNA !!!

lolo2

Well-known member
Bez reklam
ERKoVnDXYAAVMIv

Tylko dwa wyrazy niosa mi sie na jezyk.
Pierwszy to "Ja" a drugi to synonim "kochania sie".

lolek126

Well-known member
Bez reklam
..... jedynie słuszna telewizja ogłosiła natomiast "Zenkowy sukces", że w weekend premiery pokonał Bohemian R. oraz Rocketmann :)
I co .... można? MOŻNA !!!

Kiedy to powiedzieli ? :)

Na 365 dni ponad 100% ludzi poszło więcej do kin niż na Zenka, więc na BR i "rocketa" myślę, ze jeszcze więcej osób poszło..

venomas200

New member
Bez reklam
Jak można dobrowolnie iść do kina na tego Zenka???
I jeszcze za to płacić. Masakra jakaś.
Generalnie na polskie filmy do kina nie chodzę, wyjątkiem były PSY 3

zochu91

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jacek chciał nakręcić film o swoim idolu to sobie go nakręcił :) I wszyscy za to zapłaciliśmy.
"Sukces" tej produkcji był prawie tak samo pewny jak swego czasu "sukces" Smoleńska.
Co do filmów Vegi - ja też lubię obejrzeć czasem jakieś odmóżdżające filmy, no ale bez przesady... Jeszcze Służby specjalne i 1 cz. Pitbulla dałem radę, ale już na Kobietach Mafii czy Botoksie poległem... aż oczy krwawią i mózg boli

Do góry