Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

jaco.37

Member
Bez reklam
A ja uważam że ostatnia częśc Szybcy i wściekli ,to gniot jakich pełno,i szkoda mi tego czasu zmarnowanego na obejrzenie tego "dzieła".Dźwięk też nic specjalnego.

Caparzo

New member
Bez reklam
A ja uważam że ostatnia częśc Szybcy i wściekli ,to gniot jakich pełno,i szkoda mi tego czasu zmarnowanego na obejrzenie tego "dzieła".Dźwięk też nic specjalnego.

ściągłeś torenta i oglądałeś na tv czy na laptopie że dźwięk kiepski ?

skoro wiedziałeś o czym to jest to po jakiego grzyba to oglądałeś ?! jak ja nie lubie harego potera to chociaż by go zerżnał batman to bym tego nie oglądał :fool:

Nie mogę pojąć takiego rozumowania ... 10 część więc wiadomo czego sie spodziewać, to tak jak niektóre malkontenty gadały że za dużo john wicka zabija :lol::lol::lol:

jaco.37

Member
Bez reklam
Oglądałem na telefonie 4,5 cala,nagrane kamerą VHS w kinie z ostatniego rzędu...Ale jak chcesz sobie obejrzeć film z fajnym dźwiękiem to daj znać ,podam kilka fajnych tytułów to sobie obejrzysz na swoim super wypasionym sprzęcie. Oglądałem wszystkie części tej serii,ale jak Ty uważasz że ta część jest fajną kontynuacją serii to gratuluję gustu...

Caparzo

New member
Bez reklam
nie mam super sprzętu, mam normalny, grający i mnie cieszący.
Nie ogłądałem jeszcze, czekam na odp cene uhd. To film na odmużdżenie a nie szukanie ideologi i sensu realnych zdarzeń i wiem czego się po nim spodziewać.

ale czekam na 10 tytułów z dźwiękiem, czy mam dobry gust i takie filmy w kolekcji

jaco.37

Member
Bez reklam
O i wreszcie piszesz z sensem i merytorycznie.Ja tylko wyraziłem swoją opinię o tym filmie.Ja też lubię filmy na odmóżdżenie,ale ten mnie przybił...
Na odmóżdżenie polecam np. film Anna

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Odswieżyłem Rocknrolla na Netlixie Guya Ritchiego.
Nic, a nic nie pamiętałem, więc seans jakby nie było na nowo.
Rewelacja, jest tam wszystko co lubię.
Końcówka jasno mówi, że ciąg dalszy w drugiej części i co? Lipa.
Dobrał wschodzące gwiazdy jak Hardy czy Butler i teraz nie ma kto grać.
Szkoda, bo kino dobre i aż się prosi o kontynuacje.

Odświeżam też 300 - Poczatek imperium, krew się leje hektolitrami, fajna ujęcia i konkretna akcja. Brakuje dzisiaj takich filmów.

Następny to Snajper z Tomem Berengerem, pamiętam, że i tu była czołówka gatunku.
Zobaczymy po latach jak wypada.

Caparzo

New member
Bez reklam
tutaj co do gladiatora to wielu miało obiekcje co do wersji czy tam jakości filmu,
ja ost ogładąłem, nie dalej jak miesiąc reżyserską, i Maximus robi swoje :)

300 początek no nie przemawia do mnie do dziś, miałem na blu ale sprzedałem bo to nie to, do 300 sie nie umywa

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Do 300 nie, tu się zgadzam, ale jest rzeż, a nie jakieś pitu pitu.
Jeden wielki krwawy teledysk, nic wiecej, ale mi to gra.
Gladiatora się odświeży, klasyk, ale za jakiś czas.
Za dużo chyba tych gości w slipach jak na jeden raz.

lolek126

Well-known member
Bez reklam

Cała ta seria jest taka jaka jest, nie można się spodziewać wybitnego filmu to sa filmy nad którymi nie ma co się głębiej zastanawiać, ale po ciężkim tygodniu można obejrzeć, ale jednego jestem pewny, ścieżka dźwiękowa jak i jakość obrazu w tych filmach nawet na BR jest bardzo dobra.

Druga sprawa pewna to fakt, że to indywidualna sprawa co kto ogląda i co mu się podoba i raczej nie powinno się ingerować i gratulować komuś gustu, bo akurat ktoś ogląda taki film, który mi nie podchodzi. Tak jak wspomniałem wyżej to jest indywidualna sprawa i nikomu nic do tego.
W dzisiejszym kinie cała masa jest filmów, które niczego za bardzo nie wnoszą i w wielu wypadkach są filmami na raz , czasami na dwa razy do obejrzenia, a mają jeden cel - zarobić, a tym samym przynieść zyski tym, którzy w dany film zainwestowali.... I taką serią są filmy Szybcy i wściekli,,,,ale każdy wie czego się spodziewać i bez sensu je oglądać , myśląc, że będzie to dzieło artystyczne.

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Do 300 nie, tu się zgadzam, ale jest rzeż, a nie jakieś pitu pitu.
Jeden wielki krwawy teledysk, nic wiecej, ale mi to gra.
Gladiatora się odświeży, klasyk, ale za jakiś czas.
Za dużo chyba tych gości w slipach jak na jeden raz.

Lepiej obejzyj serial Spartakus.

Tam dopiero jeat rzez. Swietny serial.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Cała ta seria jest taka jaka jest, nie można się spodziewać wybitnego filmu to sa filmy nad którymi nie ma co się głębiej zastanawiać, ale po ciężkim tygodniu można obejrzeć, ale jednego jestem pewny, ścieżka dźwiękowa jak i jakość obrazu w tych filmach nawet na BR jest bardzo dobra.

Druga sprawa pewna to fakt, że to indywidualna sprawa co kto ogląda i co mu się podoba i raczej nie powinno się ingerować i gratulować komuś gustu, bo akurat ktoś ogląda taki film, który mi nie podchodzi. Tak jak wspomniałem wyżej to jest indywidualna sprawa i nikomu nic do tego.
W dzisiejszym kinie cała masa jest filmów, które niczego za bardzo nie wnoszą i w wielu wypadkach są filmami na raz , czasami na dwa razy do obejrzenia, a mają jeden cel - zarobić, a tym samym przynieść zyski tym, którzy w dany film zainwestowali.... I taką serią są filmy Szybcy i wściekli,,,,ale każdy wie czego się spodziewać i bez sensu je oglądać , myśląc, że będzie to dzieło artystyczne.
Ja się pod tym podpisuję w 100%. Lubię tą serię. Ta jest najlepsza ze wszystkich do tej pory pod względem obrazu i dźwięku. A czy poziom filmu komuś odpowiada to inny temat. Rzecz gustu. Anna jak kolega pisał. Super. Nowa Nikita. Ja jestem kinomaniakiem i takie filmy oglądam stosunkowo wcześniej. Dzięki także Torrent. Ale płytki także. Hobs &Show mam na płycie akurat jak wiele innych w przedsprzedaży. Mam porównanie jeden do jednego. Jak chcecie sprawdzić możliwości swojego kina to polecam od zawsze Hunter Killer, 13 hours the secret of Benzagi czy Deepwater Horizon. Na dobry początek.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
6 Underground zaliczone. Widać że dali wolną rękę Bayowi. Szybki, dużo akcji dobra muza. No i na sprzęcie trzeba obejrzeć żeby to wszystko poczuć.

Do góry