Kurna "wszedlby" sobie jeszczs raz pod wode ponurkowac.
Gdzie w styczniu sa cieple pogody na lezenie na plazy i nic nie robienie?
Egipt chyba raczej chlodny.
Aleś Ty światowy xDZdefiniuj "chlodny".
Na powaznie Ocean Indyjski, im blizej rownika tym lepiej. Indonezja chyba ze jestes przy kasie, to Australia. Ewentualnie Filipiny ale o to zapytaj mnie w marcu/kwietniu.
To moze Ty cos zaproponuj.Aleś Ty światowy xD
.
Wracając do tematu to ostatnio na Netflixie oglądałem dużo dokumentów. Są na wysokim poziomie. Jak ktoś lubi to polecam
Do tego seriale jak Unabomber, który powstał w współpracy z Discovery Channel. Dla mnie świetny.
Właśnie kończę To druga część ( IT Chapter Two), ależ to gniot w porównaniu z pierwszą częścią. Totalnie zabrakło pomysłu na film i to przy takiej obsadzie.
Na dodatek za długi ciągnie się i męczy strasznie
Sprawdzę, dzięki.Dla mnie dokumenty, już od wielu lat wiodą prym. Są naturalnie średnie - typowe i są perełki.
Te perełki, bez wątpienia o niebo lepsze, jak "hity" kinowe.
Brakuje odpowiedniego wątku, więc nawet nie wspominam tutaj.
Z ostatnich które widziałem (Netflix), polecam:
"The Game Changers" i "What the health".
Koniecznie oglądać jedno z drugim, jako uzupełnienie.
Tyczy się żywienia, tego co jemy i generalnie mięsa, tudzież produktów pochodzenia zwierzęcego w naszej diecie. Nie chodzi też o to, aby wszystko "łykać", ale poznać inny punkt widzenia.
Potem i tak konfrontujemy przeciwne bieguny i już sami musimy zdecydować.
Po tych seansach jestem na próbie, ale też po konsultacjach, masa nie spada, gorzej się nie czuje. Zobaczymy. Polecam sprawdzić.
Nawet nie wspominałem, szkoda klawiatury. Dno.
Zdefiniuj "chlodny".
Na powaznie Ocean Indyjski, im blizej rownika tym lepiej. Indonezja chyba ze jestes przy kasie, to Australia. Ewentualnie Filipiny ale o to zapytaj mnie w marcu/kwietniu.
Lolo,a to w końcu daje radę ?
[youtube]5GLtk2cLRu4[/youtube]
Przez to wszystko nazbierało mi się sporo filmów na półce do obejrzenia od Piramidy tj. Ad Astra, Pewnego Razu w Hollywood i kilka innych ostatnich premier wydanych w UHD...
Cos ty w tym youtubie wygrzebal. Warto?
Tylko nie przyjaciół... zawiodłem się na Tobie"How i met your mother" miażdży Friendsow pod każdym względem. Jest teraz na Netflix jak coś
![]()
Sprawdź ten serial, poważnie. To nie tasiemiec jak Przyjaciele. Trzeba mieć tylko poczucie humoru podobne do bohaterów serialu. Oglądałem HIMYM dwa razy już i pewnie obejrzę poraz trzeci za jakiś czas.Cale szczescie jeszcze nie dalem sie wplatac w te tasiemce.