Faktycznie dobrze o nim piszą. Chyba też zaraz obejrzę. Dzięki za info.Ktoś oglądał Freaks 2018, film bez promocji a ponoć dobry.
Faktycznie dobrze o nim piszą. Chyba też zaraz obejrzę. Dzięki za info.Ktoś oglądał Freaks 2018, film bez promocji a ponoć dobry.
Jak dobrze pamiętam to jakiś film na dvd mam Spartakus i nawet dał się obejrzeć..
Ja akurat zrobiłem wyjątek i na Netflix obejrzałem. Dźwięk ok. Ale ich Dolby Vision to już co innego.Freaks to jakby Cloverfield Lane 10, wciąga -ale bez rewelacji, zbyt dużo nieścisłości i niedomówień, takie 5/10
A Underground to poczekam na dobry dźwięk
Byl taki film.
Ale ja mam na mysli serial. Smialo moge powiedziec ze jak dla mnie ten serial jest na poziomie slawnego gladiatora. Wiec warto obejzec, chociaz juz swoje lata ma.
[youtube]WSWtCLBrrAk[/youtube]
Byl taki film.
Ale ja mam na mysli serial. Smialo moge powiedziec ze jak dla mnie ten serial jest na poziomie slawnego gladiatora. Wiec warto obejzec, chociaz juz swoje lata ma.
[youtube]WSWtCLBrrAk[/youtube]
I ja obejrzałem 6 Underground.
Bez większej spinki,można oblukać
Taka ciekawostka,zdjęcia kręcone były w jednym z wieżowców Armaniga![]()
Zapomniałeś o Jachcie, toż to dopiero sztos![]()
Drugi trailer "bedbojsów"
[youtube]Fc8e1LrYOmY[/youtube]
Co Ty, ja oglądam raz, dwa razy, a potem już nawet dobrze nie pamiętam, a w kinie będzie za kilka miesięcy, więc jeszcze jest troszkę czasu. Weź też pod uwagę, że nawet jak jest powiedzmy 3 trailery i niech one trwają po 2 min to i tak dobra minuta/dwie się powtarzają w tych wszystkich trzech![]()
I ja obejrzałem 6 Underground.
Bez większej spinki,można oblukać![]()
Tak w szczególności tego Króla Lwa UHD który wyszedł w PL...
To taka ironia broń boże że do Ciebie, tak Disney traktuję PL jak kur.. kraj piątego świata.