Mnie Przyjaciele w ogóle nie kupiliRzeczywiście,ponad 200 odcinków,to nie tasiemiec
Daj spokój,cienki ten serial
A serio,to obejrzałem pilot,no i nie było tragedii,ale sentyment do "Przyjaciół" jednak robi swoje![]()
Zdaje się, że pisałem o tym dawno temuOd dawna nie oglądam już animacji, mam ten etap już za sobą, zresztą nikt nie chciał przekroczyć bariery i zrobić coś faktycznie, dla dorosłych,
ale trafiłem przy okazji na serial "Nie ma jak w rodzinie" (Netflix).
Tylu bluzgów i dysfunkcji rodzinnych dawno nie widziałem.
"Kiepscy" bez cenzury w Amerykańskim wydaniu, świetna pozycja jako odskocznia.
Właśnie z dubbingiem i napisami, nie wszystko tłumaczą, w zasadzie napisy jedno, dubbing drugie, dobre uzupełnienie i tak polecam oglądać![]()
Ponoć ma być 4 sezon.
Family Guy znam, ale jeszcze nie zacząłem odcinek po odcinku. Mam na liście.
Wprawdzie monsunowy deszcz padajacy przez kilka dni moze wiesc posrednio do zatrucia alkoholowego, aleIndonezja widze caly czas deszcze i burze
Tak z ciekowasci tylko pytalem, gdzie sie teraz jedzie.
Piramida nie ma kolegów, to chciał podejrzeć trochę jak to jest![]()
Mnie też ten serial nigdy nie kupił, takie pitu pitu. Zawsze wolałem "Bajer w Bel-Air".
Wprawdzie monsunowy deszcz padajacy przez kilka dni moze wiesc posrednio do zatrucia alkoholowego, ale
nie ma co demonizowac. Warto miec swiadomosc sezonowosci pogody w Azji Pd-Wsch i jej zroznicowania uzaleznionego od terenu i szerokosci geograficznej. Z ta wiedza nie ma "nieudanych wakacji". Zwroc uwage ze Indonezja lezy po obu stronach rownika.
To moj 9 wypad w ten region w ciagu 20 miesiecy, a ja nie lubie marnotrawic czasu. Mysle, ze to juz powinno Cie uspokoic.
W kwestiach nurkowych trudno o lepszy rejon jesli wziac pod uwage bogactwo fauny i dostepnosc "sajtow", w tym koszt akomodacji i transportu w regionie. Polecam research.
Ja jutro uderzam (na Bali), wiec troche za pozno na ustawki, ale szykuje sie towarzyski wypad na Filipiny w marcu/kwietniu . Jak sie chcesz zalapac, to pisz na PW. Fajnie byloby miec jakiegos rodaka w ekipie.
Lolek.
Nie trzeba hackowac systemu. Wystarczy odpowiedziec sobie na banalne pytanie, czy pracujesz aby zyc i spelniac swoje cele, czy zyjesz, aby pracowac i spelniac cudze.
Tymczasem dziekuje za zyczenia i zycze Wam zdrowych i wesolych swiat i lece sie myc i pakowac, bo zostalo mi potorej godziny, a jeszcze nie zaczalem.![]()
Lolek.
Nie trzeba hackowac systemu. Wystarczy odpowiedziec sobie na banalne pytanie, czy pracujesz aby zyc i spelniac swoje cele, czy zyjesz, aby pracowac i spelniac cudze.
Tymczasem dziekuje za zyczenia i zycze Wam zdrowych i wesolych swiat i lece sie myc i pakowac, bo zostalo mi potorej godziny, a jeszcze nie zaczalem.![]()