Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Caparzo

New member
Bez reklam
patrz a uważałem galapagos za dobrą firme bo dźwiękowo zawsze maja 7.1 i w uhd to co ja lubie ( seria DC)
imperial też dobrze oceniam a najgorzej monolith o którym nawet tam nie wspomniano, wiec link sponsorowany ? Monolith w ogóle nie daje nic w uhd a o min 7.1 czy atmos można zapomnieć

bramowicz1

Member
Bez reklam
Trzeba się udać do GLiMMERA po Vabank I i II. :)

vabank.1981.complete.bluray-glimmer-proof.jpg

venomas200

New member
Bez reklam
Obejrzałem Once upon time in Hollywood.
Dziwny film nie zostanę raczej fanem tego filmu.
Tarantino przebija się wszędzie typowy film w jego stylu.
Ale uważam to jako jeden za najgorszych jego filmów.
Są śmieszne sceny ale no cóż spodziewałem się więcej.
Equalizer 2 też obejrzany i końcówka mocno rekompensuje środek filmy bardzo niemrawy

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem Once upon time in Hollywood.
Dziwny film nie zostanę raczej fanem tego filmu.
Tarantino przebija się wszędzie typowy film w jego stylu.
Ale uważam to jako jeden za najgorszych jego filmów.
Są śmieszne sceny ale no cóż spodziewałem się więcej.
Equalizer 2 też obejrzany i końcówka mocno rekompensuje środek filmy bardzo niemrawy

Końcówka mi też się podoba, ale generalnie Denzel świetną robotę robi w tym filmie. Aktorsko jest dla mnie bardzo dobrym aktorem.

darekguma

New member
Bez reklam
Disney will release Star Wars: The Skywalker Saga as a 9-film, 27-disc 4K Ultra HD/Blu-ray box set on 3/31/2020.
Podobnie jak z MCU, trzy fazy i nawet podobna ilość dysków jak nie taka sama. Teraz pytanie, czy MCU zostało już wydane na Europę i są przynajmniej polskie napisy?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Lece maraton (Netflix) z filmami Koreańskimi, coś dla odmiany.
Pomijając fakt, że w kółko ci sami aktorzy, to zaliczony już obyczaj, thiller i narko biznes baronowy pomieszany z polityką, teraz konflikt Koreański i ratowanie regionu, ciekawe podejście. Widać, że kasa w produkcjach się zgadza, fanem może nie zostanę, ale fajna odmiana - szczególnie po tych Amerykańskich gniotach na jedno kopyto.
Jak coś macie ciekawego, to polecać. Lece na chybił trafił.

Pamiętam też, że swojego czasu (lata temu) pisaliśmy o filmie wojennym (zdaje się, że też Koreańczyk?), gruba długa akcja, doinwestowana. Jak ktoś pamięta, to niech przypomni.

Do góry