Punisher - serial obejzany z 8 odcinkow
Ja odpuściłem na razie, teraz Dom z papieru na tapecie, ale też nie hurtem.
Chętnie to obejrzę.
Widziałem, dobre specyficzne kino.
Punisher - serial obejzany z 8 odcinkow
Chętnie to obejrzę.
Glazurka z klimatemw łazience - gdzie on to nagrywał ... kiedyś podobna była w jednym ze szpitali w Wawie..
Nawet jeśli będzie to rola jej życia, albo film bardzo Ci się spodoba?Bauwielbiam Ją :blagam: aczkolwiek na BR raczej tego filmu nie kupię, ale w tv chętnie obejrzę.
nie mam czasu, aby do filmów obejrzanych wracać po 3-4 razy, nie licząc pewnych tytułów![]()
Leoś to bardziej dla armaniga myślałemRaccoon pewnie, że obejrzę ten film, generalnie staram się wszystko oglądać gdzie gra Leoś[emoji3]
Leoś to bardziej dla armaniga myślałemdla Ciebie Margot
![]()
Raczej tak dlatego, że jest duża szansa na to, iż tylko raz obejrzę ten film. Ja mam kilka, nawet pewnie kilkanaście filmów, które lubię ale nie kupowałem ich na BR ze względu na fakt, że wydać 80 zł na raz czy dwa razy to nie jest już coś co mnie kręci - tak jak to było kiedyś. Pisałem kiedyś z Piramidą, że nawet z tych filmów co kupuje coraz mniej oglądam powtórek, a zawsze kupuje przy premierze, więc mnie to kosztuje odpowiednio i dla mnie najlepszym rozwiązaniem w chwili obecnej byłaby wypożyczalnia. Tak jak to było kiedyś za czasów BH.
Ty nie za mlody jestes na Botoks?No to "Botoks".Trochę się boję![]()