Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Henry
Już jestem w połowie więc za późno na wersję papierową:D

The Frankenstein Chronicles
Nie oglądałem, ale dodałem do zakładek.

Po Altered... wezmę się chyba za Marco Polo, a następnie ten dom z papieru.

bokciu

Banned
Drugi sezon "Dom z papieru" - świetny.
Powiedziałbym, że pierwsze 2 odcinki jeszcze lepsze, jak w pierwszym sezonie. "Profesor" przypomina mi Waltera z Breaking Bad.
Kombinuje jak koń pod górę. Trochę naciągane, ale dobrze się ogląda.
Ciekawe jak to wszystko się pokończy, bo zapowiada się bardzo dobrze.

Właśnie - chwilami mocno naciągane i przypominające naiwną telenowelę, ale niezaprzeczalnie - dobrze się ogląda.

Proponuję najpierw wersję papierową, serial za bardzo chaotyczny

To prawda, chatyczny z męczącą wręcz ekspozycją. Jak dla mnie za dużo tego wszystkiego, więc po trzech odcinkach spasowałem.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ponoć budżet 100 mln $,więc mega duży jak na Chiny.
Ale efekty coś bez rewelacji (jakość CGI).
Zobaczy się,jak to wypadnie finalnie ;)

[youtube]K_1woWIoiww[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wszyscy tego nie zobaczą, bo zazwyczaj większość tego typu filmów jak wychodzi to tylko na dvd, choć i tak na BR akurat tego bym nie kupił, ale pewnie by się znaleźli chętni.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ponoć budżet 100 mln $,więc mega duży jak na Chiny.
Ale efekty coś bez rewelacji (jakość CGI).
Zobaczy się,jak to wypadnie finalnie ;)

[youtube]K_1woWIoiww[/youtube]

Tylko co z tego, skoro jest juz pelno produkcji chinskich i koreanskich ale nikt nie chce tego tlumaczyc i brak polskich napisow.

Chcialem obejzec Kung Fu Yoga z "Dzeki Czanem" i film lezy pol roku bo napisow brak.

Outsider ciekawy, wyglada na nabuzowanego Wicka.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Słyszałem,że kupujesz tylko te z budżetem powyżej 200 mln $ a od przyszłego roku - przynajmniej 300 baniek dolców :mrgreen:

200 mln $ wystarczy :) ale jak czytałeś Czarna Pantera miała ten budżet, a niektóre efekty jak dla mnie powinny być lepsze. Na chińskie produkcje kiedyś miałem parcie i kilka mam na dvd :) , a teraz jakoś mi już przeszło.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
A angielskie Ci nie wystarczą?

Niestety nie wystarcza.

Punisher - serial obejzany z 8 odcinkow, co odcienek daje sie postrzelic... oryginalna historia z mafia zabijajaca rodzine o wiele lepsza, ta w serialu mocno naciagana - mogli wykreowac zypelnie nowa postac. Sredniawy ten serial, ale z braku czegos ciekawszego obejze do konca.

venomas200

New member
Bez reklam
Niestety nie wystarcza.

Punisher - serial obejzany z 8 odcinkow, co odcienek daje sie postrzelic... oryginalna historia z mafia zabijajaca rodzine o wiele lepsza, ta w serialu mocno naciagana - mogli wykreowac zypelnie nowa postac. Sredniawy ten serial, ale z braku czegos ciekawszego obejze do konca.
Ja też oglądam ale dopiero 2 odcinek

Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka

Do góry