Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Cudzoziemiec "The Foreigner" z Jackie Chan'em i Bronsnan'em zaliczone.
Cudzoziemiec (2017) - Filmweb

Jeden z lepszych filmów sensacyjnych jakie ostatnio widziałem, Jackie Chan vel. "smieszek", również bardzo pozytywnie zaskoczył w innym, zupełnie innym wcieleniu.

Do tego świetny soundtrack, całość tworzy fajny klimacik.
Polecam.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Mi tam ich podejscie do Pantery lotto. Ichabod zawsze podkreslal swoj eskapizm i w takich tematach sie sprawdza - polityke i etyke moglby olac.
Co do Pietrasa to akurat sie z nim (ichbd) zgadzam - duzo trailerow zawsze i malo treści. Ta w zasadzie ogranicza sie do fabuly i weedyktu. Bez sensu. Kałużyńskiemu moglby sznurowadla wiązać.

Korzystajac z przymusowego wolnego, spowodowanego zalamanime pogody, troche posluchalem.
Gosc ma gadane i najwyrazniej wie co mowi. Widac ze pasjonuje sie "Marvelami" i swietnie czuje sie w dzisiejszej popkulturze. Obawiam sie jednak, ze o historiach filmowych sprzed cwierc wieku, niczego wlasnego nie powie. Konkretny http://ichabod.pl/wspolpraca/ :)
Przypomina mi Kermode'a z UK. ( tyle komplementow)
Zeby tylko mowil o ciekawych filmach, zwlaszcza o o indie, a On tylko walkuje mainstream, z naciskiem na mozgojeby dla nastolatkow i kidultow. Zobaczymy za 10 lat, czy wyrosnie na krytyka, czy marketingowa tube.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Bubafat, to mamy w 100% identyczne spostrzeżenia. Toczka w toczkę :)

[Edit]: dodam, że po pierwszym filmiku stwierdziłem, ze to malolat bufon i narcyz. Olalem go na dlugo. Az kiedys przypadkiem trafilem na inny film i nawet mi podszedl. Potem sie przyzwyczailem i dostrzeglem ciekawa tresc pod nieciekawym wizerunkiem/pierwszym wrażeniem.

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ulubiony aktor Lolka,... sorry mialem na mysli uluboiny gwiazdor, dostal wlasnie Złota Maline za Mumie.
Nie wiem jak Wy, ale ja uwazam ,ze jest co celebrowac i juz odkorkowalem wino.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
...i zawsze będzie ulubionym... to jest "miłość" od czasów Top Gun ...😃, w Mumi i takbył najlepszy z obsady.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Się nie dziwie, to żenada była. Pisaliśmy o tym obszernie.
Na szczęście jako diler szybko się zrechabilitował i pokazał to, za co zawsze go lubiłem.
Teraz tylko czekać na MI.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Widzialem film o ktorym szkoda gadac. W zamian za to wiec wrzucam Saoirse, ktora nauczy Was wymowy kilku irlandzkich imion. Szkoda, ze tylko tylu, bo jest ze 3x tyle ktore nie zgadlibyscie wymowy.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To co ?
Trzy Billboardy za Ebbing Missouri,Gary Oldman i Frances McDormand jak to większość obstawia ? :wink:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Oldman tyłka nie urwał,po części charakteryzacja mu pomogła... :wink:

Frances McDormand ładnie,podobno ma mieć solówę z matką tej,co na łyżwach jeździła :mrgreen:

Ostatnia edycja:
Do góry