Ty nie za mlody jestes na Botoks?
Nie truj sie, obejrzyj lepiej cos na poziomie. Szkoda czasu na takie go#@$%
No nie wiem. Masz Straight Outta Compton i babcie Coco w UHD.
Zakladam ze Trzy bilboardy, dwie Lary Croft i Morderstwo w Orient Expresie ogladales, a staroci nawet w UHD ogladac nie chcesz.
Straight Outta Compton widziałem na BD.Niezły,jednak nie mam szczególnego ciśnienia na powtórkę... może kiedyś.
Coco czeka na polski dubbing.
Z nowszych "leżą" jeszcze - The Shape of Water,Justice League i The Disaster Artist
Jakiegos byle jakiego krawędziaka od Samsung 75" za 10k chyba kupisz, albo OLEDa 65", za 9kUHD póki co nie oglądam,jednak widzę,że repertuar się powiększa i trzeba będzie niedługo pomyśleć nad zmianą staruszka FHD
Idealne zestawienie, ostatnio oglądałem też powtórkę Django, równie dobry co za pierwszym razem.
Jakiegos byle jakiego krawędziaka od Samsung 75" za 10k chyba kupisz, albo OLEDa 65", za 9k
Nawet BD z fajną misiąPiramida to ja idę z Tobą na zakupy a kto wie może przy okazji jakąś płytkę cd byś mi kupił
Większych się chwilowo nie opłaca, bo ekran Góra na 2 lata. No chyba zeby tak w EU dostać amerykańskie ceny... 86"za 4k USD...Chcę coś większego i lepszego,ale też mam określony budżet - tak do max 250 tys. zł
To pamiętaj, że byłem pierwszy, który chciał iść z Tobą na zakupy
Większych się chwilowo nie opłaca, bo ekran Góra na 2 lata. No chyba zeby tak w EU dostać amerykańskie ceny... 86"za 4k USD...
Wiadomo czy i kiedy wyjdzie rozszerzona edycja Justice Leauge?