Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Savron

Well-known member
Bez reklam
:) Koty są fajniejsze. Nigdzie nie wiesz co zrobią za chwilę:)
RA, ten "typ" chyba nikiedy nie zmienia się :)

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja psy bardziej lubię :) są świetnie.

Te najlepiej wygladaja:

panda-dogs-1.jpg

ThePepe

New member
Bez reklam
the last jedi, ooo matko...
nie polecam, to jest niewiarygodne jak można tak zwalić sagę, musicie to zobaczyć sami

razem wzięte z force awakens to są lata świetlne za genialnym r1

Jestem po seansie i niestety muszę się zgodzić. Nie chcę spoilerować, ale kogoś poniosło ze scenariuszem

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ps. w przyszłym tygodniu Dunkierka i bardzo jestem ciekawy jak będzie właśnie z dźwiękiem , bo mam wrażenie z tego co ostatnio usłyszałem, że będzie podobnie jak to niby miał być zły dźwięk w MW. Ale obejrzę to się przekonam.

Dzwiek jest ok, poniewaz w filmie caly czas przygrywa spokojne tlo, szum fal, od czasu do czasu ktos cos powie i strzaly a te akurat i w stereo dobrze by brzmialy.... przejsc dzwieku jako takich nie ma.

Tak glosno na forum bylo o dunkierce a jak dla mnie jezeli chodzi o wojenne filmy (a je uwielbiam) to umiescilbym go jako jeden z najgorszych....

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Savron z tym Reccoonem Ci się udało....😃

Lolo mi tam Dunkierka się spodobała..może nie jest to najlepszy film z tego gatunku, ale dla mnie wart jest żeby mieć go w szafce.

venomas200

New member
Bez reklam
Byłem dziś na Star Wars. I miałem b mieszane uczucia. Które miałem tak do polowy filmu. Po 2 części uważam że tragedii nie ma. Troszkę w niektórych momentach za bardzo popłyneli ale musieli coś odświeżyć. Tak czy siak każdy fan sagi musi obejrzeć

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

wucash

Active member
Bez reklam
Byłem dziś na Star Wars. I miałem b mieszane uczucia. Które miałem tak do polowy filmu. Po 2 części uważam że tragedii nie ma. Troszkę w niektórych momentach za bardzo popłyneli ale musieli coś odświeżyć. Tak czy siak każdy fan sagi musi obejrzeć

Zgadzam się że trzeba obejrzeć, dla mnie jako fana serii film dobry z małymi zarzutami (m. in. za dużo śmieszkowania, lot supermana ;) itp.), na duży plus akcent ze starej trylogii. Jak dla mnie z nowych produkcji dalej Rogue One na pierwszym miejscu.
Mother! - nie sądziłem, że nowy film Aronofsky'ego ocenię wyżej niż The Last Jedi :p ale rzeczywiście mocna pozycja... nie dziwię się że albo komus sie spodoba albo będzie niezrozumiałym gniotem.
Barry Seal - rzeczywiście Tomek w dobrej formie, ale mógł trochę przytyć do roli ;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jeszcze Tom Cruise mógłby dołączyć. Patrząc na Barry Seala, można odnieść wrażenie, że też majstrował coś z buźką. Chłop ma 55 lat, a momentami wygląda jak po trzydziestce. :D

To ja mam inne odczucia, bo ja jednak jestem tego zdania, że widać tych"kilka" wiosen na jego twarzy. A to, że wygląda lepiej niż jak ja będę miał jego wiek to już inna sprawa. Ale dużo więcej widać chirurga u Ibisza aniżeli w przypadku Tomka C. Oczywiście moim zdaniem :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Bo tego nie da się nie zauważyć. :) Ale wiesz to jeszcze kwestia kilku lat, bo po 60 tce dla wielu aktorów świat wygląda inaczej. Mam na myśli Panów, bo z Paniami to troszkę inaczej bywa.. :- ) I wizualnie jak się chce starszego aktora do obsady w filmie, powiedzmy po 65 tce to jednak taki aktor musi wyglądać na ten wiek. Wyobraźmy sobie R. De NIro, Al Pacino wyglądających o 10-15 lat młodziej.. śmiech na sali. Tomek C. też do takich wniosków dojdzie.. na razie wiek lekko przeraża.. :- ), bo w sobie na pewno czuje się jeszcze młodo i potrafi fizycznie wiele zrobić, czasami więcej od wielu młodszych niż On sam, a metryki nie da się oszukać.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dziwnie wyglądał w Mumii, ale już w BarrySeal prezentował się świetnie.
Pewnie, że jakieś tam ingerencje widać, ale na szczęście nie stracił nic z "uroku", jako aktor dalej świetnie się "sprzedaje" swoje role.
Dla mnie i tak czołówka.

Tom-cruise-before-and-after.jpg

bokciu

Banned
Prezentował się świetnie z racji zbiegów które sprawiają, że wygląda sporo młodziej jak na swój wiek, o czym już wspomniałem wcześniej. Nie zmienia to jednak faktu, że jego chwilami chomikowata twarz, pozwala sądzić iż nie jest tylko wynikiem dobrych genów, higienicznego trybu życia i zdrowej diety.
Mumii nie widziałem, ale w Barry Seal, od samgo początku coś mi nie pasowało co nie oznacza, że wyglądał źle.

Do góry