Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak obejrzymy to się przekonamy :- ) Niektórzy na pewno skoczą do kina, więc dość szybko będzie wiadomo jak film się prezentuje wg ich gustu.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Styl typowy dla Vegety, po Pitbulu czy Botoksie na kilometr czuć jego rękę, ale niech będzie, ja tam nie mam już nic przeciwko. Przyzwyczaiłem się. Alternatywy na rodzimym rynku obecnie brak, kina gangsterskiego jak na lekarstwo, szczególnie, że dotyka naszego podwórka.
Trzeba obejrzeć, szczególnie dla Lindy... ; )

z22629449IH,-Kobiety-mafii-.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dobrze, że nie zwróciłeś uwagi na obcasy szanowanej Pani ;- ) Nie wiem jak można chodzić w takich butach, a co dopiero się wyginać na rurze ..

bokciu

Banned
Aronofsky nie zawiódł. Mother - jeden z najlepszych filmów jakie dane było mi obejrzeć w tym roku. Jedyny niedosyt, to sama jakość obrazu, która jest marna, a szczególnie chore zabiegi w wprowadzaniem ziarna. W końcu nie po to technologie video rozwijają się in plus, żeby oglądać kopie przypominające te z końca ubiegłego wieku.

Ostatnia edycja:

hdtsl

Member
the last jedi :(

the last jedi, ooo matko...
nie polecam, to jest niewiarygodne jak można tak zwalić sagę, musicie to zobaczyć sami

razem wzięte z force awakens to są lata świetlne za genialnym r1

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Barry Seal: Król przemytu - z Crusiem zaliczony
Barry Seal: Król przemytu (2017) - Filmweb

Film lekki, łatwy i przyjemny.
Cóż można więcej rzec, świetnie się bawiłem.
Jeżeli komuś taka konwencja pasuje, to będzie więcej jak zadowolony.

Długo czekałem na ten seans i nie żałuje.

Po ostatnich podbojach Cruisa położyłem już na niego lagę, a mam tu głównie na myśli żenadę pt. "Mumia", nie dość, że film marny, to i Tomcio nie miał za wiele pola do popisu - czyt. wypadł równie marnie jak sam film.

Za to po seansie Barry Seal, chciałoby się rzec - umarł król, niech żyje król.
Swoją rolą przypomniał mi to, za co go zawsze lubiłem, a szczególnie z takich pozycji jak "Jerry Maguire", "Szybki jak błyskawica" czy chociażby "Koktail".
Gość jest nadal w świetnej formie, a do tego przesympatyczny.
Właśnie takiego Tomcia lubię i nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli, no może po za Leosiem ; )

Swoją drogą, momentami miałem skojarzenia z "Wilkiem z WallStreet", ale mimo wszystko, to nie ten poziom.

Wlasnie tez obejzalem.
Jak dla mnie genialny film. Jestem mega zadowolony. Tak jak powyzej, lekki, latwy i przyjemny film. Pozycja obowiazkowa.

Porownanie do wilka z wall street? Ty uwazasz ze nie ten poziom a ja ci powiem ze poziom dla mnie nawet wyzszy tylko film troche innego rodzaju. Wilk z wall street az tak mi nie przypadl i koncowki nie wytrzymalem i nie obejzalem.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Aronofsky nie zawiódł. Mather - jeden z najlepszych filmów jakie dane było mi obejrzeć w tym roku. Jedyny niedosyt, to sama jakość obrazu, która jest marna, a szczególnie chore zabiegi w wprowadzaniem ziarna. W końcu nie po to technologie video rozwijają się in plus, żeby oglądać kopie przypominające te z końca ubiegłego wieku.

No On tak juz ma. Pi, Wrestlera i Black Swana tez przeciez krecil na 16 mm.
Za to masz Atmosa ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam

Armanig,obniżasz poziom z tym celulitem :wink:
Wrzucę coś dla wyrównania :D
eab0c12d5706c6ff8872d88ee28ddae2--beach-babe-beach-girls.jpg

Aronofsky nie zawiódł. Mather - jeden z najlepszych filmów jakie dane było mi obejrzeć w tym roku. Jedyny niedosyt, to sama jakość obrazu, która jest marna, a szczególnie chore zabiegi w wprowadzaniem ziarna. W końcu nie po to technologie video rozwijają się in plus, żeby oglądać kopie przypominające te z końca ubiegłego wieku.

No to jest nas więcej,bo i mi się podobało :D
Bardzo ciekawy pomysł z nawiązaniami do B..... :wink:

bokciu

Banned
No On tak juz ma. Pi, Wrestlera i Black Swana tez przeciez krecil na 16 mm.
Za to masz Atmosa ;)

Ale kiedy ja nawet nie posiadam Atmosa, gdyż jakoś nie czuję takiej potrzeby. :)
Od zawsze w kwestii filmów, jakość video stanowiła dla mnie priorytet. Stąd też gdy obraz rekompensuje słaby dźwięk - jest to do przyjęcia, natomiast zaś dobry dźwięk, nie zrekompensuje słabego obrazu...No tak już mam. ;)

Do góry