bokciu
Banned
Armanig,obniżasz poziom z tym celulitem
Lubię wszystko co naturalne, abstrahując od tego, że Ty chyba prawdziwego cellulitu nie widziałeś.
Armanig,obniżasz poziom z tym celulitem
Ale kiedy ja nawet nie posiadam Atmosa, gdyż jakoś nie czuję takiej potrzeby.
Od zawsze w kwestii filmów, jakość video stanowiła dla mnie priorytet. Stąd też gdy obraz rekompensuje słaby dźwięk - jest to do przyjęcia, natomiast zaś dobry dźwięk, nie zrekompensuje słabego obrazu...No tak już mam.
Zanurkowalbys w ciemno?Armanig,obniżasz poziom z tym celulitem
Wrzucę coś dla wyrównania
:
Po co ta agresja? Myślę że podchodząc od tylu jesteś bezpieczny.Walnę ją z główki
Bokciu ten "anioł" również jest naturalny - różnica jest pewnie taka, że ona jest powiedzmy o 10 lat młodsza..
Nie wiem . Nie oglądałem jeszcze. Wiem że jestes fanem, dlatego pytam, bo musze bardziej efektywnie zarzadzac czasem, którego ostatnio mi nie starcza na nic.Jeszcze nie,czekam na napisy,tak samo jak i do Detroit.A co,dobry ?
Aronofsky nie zawiódł. Mother - jeden z najlepszych filmów jakie dane było mi obejrzeć w tym roku. Jedyny niedosyt, to sama jakość obrazu, która jest marna, a szczególnie chore zabiegi w wprowadzaniem ziarna. W końcu nie po to technologie video rozwijają się in plus, żeby oglądać kopie przypominające te z końca ubiegłego wieku.
Wlasnie tez obejzalem.
Jak dla mnie genialny film. Jestem mega zadowolony. Tak jak powyzej, lekki, latwy i przyjemny film. Pozycja obowiazkowa.
Porownanie do wilka z wall street? Ty uwazasz ze nie ten poziom a ja ci powiem ze poziom dla mnie nawet wyzszy tylko film troche innego rodzaju. Wilk z wall street az tak mi nie przypadl i koncowki nie wytrzymalem i nie obejzalem.
Widziałem, grubo z tą oceną.
W wolnej chwili wrzucę swoje 3 grosze.
No masz! Z autografem na slipach ( taki fikusny slipcover)Rzeczywiście.Pamiętam jak ostatnio wspominałeś,że masz mało czasu,bo dorwałeś pack "Shia LaBeouf Collection"
American Honey widziałeś?
Czemu zazwyczaj dodajesz samochody ?