Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
A on tutaj ze swoim Mortał. :D

No i się doigrałeś :mrgreen:
384578d9211ebcdca5dd2631112ccfd8.gif

pantomima

Banned
:):) Cóż takiego,jak u Artur Pietras:).https://www.youtube.com/watch?v=j3LXERUbyl4

Nie lubię książek Kinga. Dla mnie jego książki , to zwykła literatura "śmieciowa". Konwejer. Żadnej wartości "wysokiej literatury" nie niesie. To taka "zwykła stołówka", po protu cóż na przekąskę. Gwiazdki Michellin, jego książki nie otrzymają nigdzie w życiu. Do przeczytania w podróży , nic innego.
A film, to komedia a nie horror.:) Ostatnie 10 minut filmu można śmiało pokazywać na kursach początkujących pilotów jednostek jednosilnikowych.:) Letające dzieci , to kunszt nie do przebicia. Strasznie.:D:D:D:blagam::blagam:

No Pana Tadeusza to on nie napisał...

Diametralnie sie z Toba nie zgadzam, bo troche odplynales !
Czy powieść majaca 1000stron jest lekka i do relaksu, do przeczytania w podrozy ? - raczej w to watpie , wiec nie przesdzaj .

King napisal wiele ambitnych dziel , chocby Bastion - wizja postapokaliptycznego swiata,ktora jest arcydzielem !

Nie musisz sie ze mna zgadzac .Zdanie jak dupa , kazdy ma wlasna.
Dobrze by bylo , gdybys tylko potrafil dostrzec roznice miedzy poeta dramaturgiem a pisarzem.

Poza tym Stephen King stworzyl podwaliny horroru, ktore na dobre zagoscily w kulturze masowej .

Na koniec , bo juz pozno i padam na ryj : jak bedziesz nastepnym razem zakopywal cialo Stephena Kinga , to pamietaj , ze zwsze zostaje troche ziemi...

Ostatnia edycja:

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Pantomima, jak Ty coś napiszesz to szacun. Mądrość z Twych ust spijam jak Zeus ambrozję :)

W sumie za Twoim przykładem powinienem raczej pisać o operacjach plastycznych Toma Cruise i Sylwestra Stallone. To jest dopiero temat :)

Ostatnia edycja:

pantomima

Banned
Pantomima, jak Ty coś napiszesz to szacun. Mądrość z Twych ust spijam jak Zeus ambrozję :)

W sumie za Twoim przykładem powinienem raczej pisać o operacjach plastycznych Toma Cruise i Sylwestra
Stallone. To jest dopiero temat :)

Szczytem glupoty , jakiejs skrajnej niedojrzałości jest to co robisz Ty ,kleisz ciułacz na tej klawiaturze recenzje bajki dla dzieciaków... Dorosly facet ....
Zal !

Musisz prowadzić naprawde bardzo nudne zycie , zeby takimi bzdurami sie zajmować .

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Raccoon będziesz pisał o najnowszym filmie Tomka C. ? Jak coś to daj znać. Pozdrawiam.
Raczej nie. Musze jeszcze napisać o Smerfach (dla Pantofla), potem Azyl (ten o warszawskim zoo z Jessica Chastain) i na koniec Dunkierka. Potem chyba zrobię sobie przerwę, bo za kilka dni rodzi mi się córka :) a z dwójką dzieci ciężko będzie pewnie czas wygospodarować :)

Zresztą Pantofel wie lepiej jak wygląda moje życie ;) nuda Panie ;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry